Najnovije vijestiTakmičenja

Четврти на свијету

Ribolovne novine sportskih ribolovaca Republike Srpske – dvogodišnjak koji izdaje Sportsko ribolovni savez Republike Srpske.Broj 21. iz januara 2010. godine.
У саставу: Хосић Але, Каталина Мирослав, Жунић Андрија, Тодоровић Горан, Штула Драган, Врговчевић Фуад, Салкић Есад, Драгојловић Илија, Келечевић Раде, Делић Славко, Делић Славица, Петровић Биљана и Келечевић Слободан. Кренуло се 31.7.2009. године, а вратили се 13.8.2009. године. На пут се кренуло комбибусом из Бањалуке, преко Хрватске, Словеније, Италије, Шпаније до Португала. Доласком у Порто Де Сор смјестили смо се двадесетак километара од самог града. Сви чланови репрезентације су упознати са самом стазом, временом одржавања тренинга и самог такмичења. Атмосфера у репрезентацији је била смирена, стабилна и другарска. Сви чланови су обављали своји дио задатка на професионални начин. Смјештај и храна су били обезбијеђени и веома квалитетни што нам је причињавало посебно задовољство. Временски услови су били
веома добри. Сво вријеме до почетка такмичења наши репрезентативци су марљиво тренирали.
Такмичење је одржано у два дана и то 8. и 9. 8. 2009. године. Приступило је 10 репрезентација и то: Словенија, Хрватска, Енглеска, БиХ, Чешка Република, Француска, Италија, Белгија, Португал и  Њемачка.
Први дан такмичења у саставу: Келечевић Раде, Штула Драган, Тодоровић Горан и Салкић Есад са помоћником Врговчевић Фуадом. Постигли смо одлично прво мјесто које смо дијелили са Словенијом и Хрватском са 12 негативних поена. Други дан такмичења у саставу чланова репрезентације Келечевић Раде, Тодоровић Горан, Штула Драган и Драгојловић Илија убиљежавају 24 негативна поена. Коначан резултат је освојено четврто мјесто са 34 негативна поена, што представља веома добар резултат у поређењу на остале репрезентације. У репрезентацији је владала хармонија, пријатељство, другарство и даровитост за пружање савјета и помоћи у отклањању тренутних проблема, а нарочито за то је заслужан репрезентативац Келечевић Раде, који је на крају освојио прво мјесто и постао Свјетски првак са укупно 3 негативна поена и килажом од 6,230 грама. Све честитке прваку Свијета и свим члановима репрезентаицје.
Селектор, Каталина Мирослав


Pročitajte i:   Održana prva dva kola Premijer Feeder lige Bosne i Hercegovine za 2024. godinu

2 thoughts on “Четврти на свијету

  • što ne mogu zdravi mogu invalidi. Aferim

  • triraston

    Fudo i tebi Aferim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.