Iz svijetaNajnovije vijesti

ŠOK U SLAVONIJI – Ulovio krvožednu piranu u Dravi: Vidio sam cijelo jato!

Ribiči su ulovili dvije, a vidjeli još puno više. Otkud su se pojavile ribe koje znaju biti i smrtonosne za ljude ako namirišu krv, a obitavaju isključivo u vodama Južne Amerike? Državni inspektor naslućuje odgovor…
Ribič Tihomir Everle sinoć je u rijeci Dravi, kod Petrijevaca nedaleko Osijeka, upecao ribu mesožderku crvenu piranu, porijeklom iz Južne Amerike.
Ribič je piranu predao Josipu Dimnjaševiću, predsjedniku Zajednice sportskih ribolovaca Osijeka, a ribu je pregledao Dario Tomić iz Državnog inspektorata za ribarstvo te potvrdio sumnje da je ulovljena riba grabežljiva pirana.
Dimnjašević pretpostavlja da je ribu u Dravu bacio neki neodgovorni vlasnik akvarija jer riba ima oštećene zube, što upućuje na to da se pirana hranila i biljem, što joj nije osnovna hrana.
Ribiči iz Petrijevaca kažu kako je prije mjesec dana ulovljena ista takva riba u Dravi, samo što mediji nisu saznali za taj slučaj. Ribič Tihomir Everle tvrdi kako je siguran da mu je kraj njegovih udica prošlo čitavo jato pirana.

Pročitajte i:   U Miljacku na Vilsonovom šetalištu ispuštena veća količina nepoznate tečnosti, inspekcija ne posjeduju alate za identifikovanje odgovornih

2 thoughts on “ŠOK U SLAVONIJI – Ulovio krvožednu piranu u Dravi: Vidio sam cijelo jato!

  • Samo moze biti neka osoba koja ju je tu pustila kome je dosadilo kuci vise da i uzgaja…
    Veoma agresivna riba….

  • Felastinos

    To nije pirana, to je PACU

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.