Najnovije vijestiTehnike i pribor

Пpoдaвница опремe за риболов “Златна Рибица” – Модрича

Златна Рибица је основана 2006. године са намјером да задовољи потребе за опремом риболовцима у доњем току ријеке Босне.
Стратегија пословања лежи у пажљивом избору опреме која се нуди риболовцима. Посебна пажња се обраћа на однос цијена-квалитет.
Овдје можете наћи опрему за готово све технике риболова. У понуди је око 200 врста штапова и око 100 врста машиница. (Trabucco, Marshall, Awa Shima, Byron, Okuma, Mitchell, SPRO, Mikado, Ryobi, Alccedo …)
Поред солидног избора крупне опреме, Златна Рибица је позната по јако великом избору ситних дијелова опреме и мало је вјероватно да овдје нећете наћи оно што вам је потребно за успјешан риболов.
Посебно истичемо асортиман варалица (преко 250 типова металних варалица и исто толико врста воблера. Већина металних варалица су квалитетне варалице из асортимана фирме Лав МД из Пожеге. Врхунси воблери ове фирме су
пута на нашем тржишту управо у Златној Рибици.
Златна Рибица је увозник и дистрибутер производа фирме Лав МД из Пожеге.
БИСТРО!
Златна Рибица д.о.о Модрича
Доситеа Обрадовића б.б.
Тел. 065 395 590 или 065 214 603
snekimik@dslon.ws
milivoje@modricaoil.comПроизводи фирме Лав МД из Пожеге

ЛЕПТИРИ


Стандардни лептири. Клен, буцов, смуђ, сом, штука, бандар. Нема грабљивице која није уловљена овим типом варалице.

Намијењена за плитке и затрављене терене. Одлична за крупне штуке и смуђеве.


Намијењена за лов штуке у плитким или травнатим водама. Многи њоме лове и крупног смуђа.

Варалица за брзаке и љетно брзо вођење. Клен, буцов, већи и за сома. Јако популарна варалица.

Pročitajte i:   U Kiseljaku oboren rekord svjetskih ribolovnih prvenstava; Medalja i za BiH

Лептир са отежањем. Далеки избачаји. За клена али се добијају и смуђеви и сомови.

Лептир са отежањем. Могући јако дакеки забачаји. Намијењена за брзо повлачење или за брзаке.Одлична за клена, буцова. Јако популарна варалица са много остварених улова.

На бржој води се овим вараливама лови буцов. У мирној води је убитачна за штуку.

КАШИКЕ

Варалица широке намјене. Добро ради и при најспоријем повлачењу. При мало бржој води, најбоље ради у мјесту. Веће се користе за лов сома, а мање за остале грабљивице, чак и за буцова.

Кашика са мало специфичним обликом. Омиљена међу штукарошима.

Варалица намијењена за лов буцова. Јако ловна. Могући јако далеки забачаји. Води се брзо.Дешава се да је сом узме кад лови уз површину.

Кашика намијењена за лов сома. Има звечку која при вођењу удара од кашику. Често се добије и штука.

Кашика најшире употребе. Најпопуларнија метална варалица. Погодна за све грабљивице.Веће кашике за дубљу и бржу воду, а мање за мирну и плитку. На ове кашике су остварени највећи улови на ријеци Босни (сомови и до 35 кг).

Дупла кашика. Честа код сомџија. На високој води велике, а кад се ријека смири, користе се мање. Сома привлачи звецкање кашике од кашику. Јако ловна варалица.


Кашика за плиће терене, лакша од класичне. У лову штуке по хладнијој и плићој води незамјенљива

Додатна опрема

Копча “чвор без чвора”. Служи за спајање дијелова прибора са струном или најлоном. Носивост најлона је 100%.Нема чвора. Фантастичан производ.
Врхунске копче за качење варалица. Произвођач гарантује 1000 отварања без губитка еластичности. Дугачке копче су oдличнe копчe за лов штуке.

Pročitajte i:   Više od 300 osoba će 21. aprila čistiti jezero Modrac, žele mu vratiti stari sjaj

Врхунска навоштена струна. 150 метара.

Златна Рибица д.о.о Модрича
Доситеа Обрадовића б.б.
Тел. 065 395 590 или 065 214 603
snekimik@dslon.ws
milivoje@modricaoil.com

Prodavnica opreme za ribolov “Zlatna Ribica” – Modriča Zlatna Ribica je osnovana 2006. godine sa namjerom da zadovolji potrebe za opremom ribolovcima u donjem toku rijeke Bosne.
Strategija poslovanja leži u pažljivom izboru opreme koja se nudi ribolovcima. Posebna pažnja se obraća na odnos cijena-kvalitet.
Ovdje možete naći opremu za gotovo sve tehnike ribolova. U ponudi je oko 200 vrsta štapova i oko 100 vrsta mašinica. (Trabucco, Marshall, Awa Shima, Byron, Okuma, Mitchell, SPRO, Mikado, Ryobi, Alccedo …)
Pored solidnog izbora krupne opreme, Zlatna Ribica je poznata po jako velikom izboru sitnih dijelova opreme i malo je vjerovatno da ovdje nećete naći ono što vam je potrebno za uspješan ribolov.
Posebno ističemo asortiman varalica (preko 250 vrsta metalnih varalica i isto toliko vrsta voblera. Većina metalnih varalica su kvalitetne varalice iz asortimana tvrtke Lav MD iz Požege. Vrhunsi vobleri ove firme su prvi puta na našem tržištu upravo u Zlatnoj Ribici.
Zlatna Ribica je uvoznik i distributerproizvoda tvrte Lav MD z Požege

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.