Najnovije vijestiVideo

Serijal “Ulovi trofej” – www.ulovitrofej.com

ULOVI TROFEJ emisija vas vodi kroz prelepe predele, koje su samo malobrojni srećnici imali priliku da vide, a ulov je samo jedan od segmenata ozbiljnog i korisnog bavljenja ribolovom. Takođe, bavimo se i afirmacijom sportskog ribolova, ekologijom, nautikom, edukacijom mladih i praćenjem sportskih takmičenja koji se održavaju u zemlji i inostranstvu.
Serijal je sniman na više inostranih ribolovackih destinacija (Mongolija, Kazahstan, Nemačka, Švedska, Austrija, Španija, Rumunija, Mađarska…), kao i na području bivše Jugoslavije, a naravno, tu je Dunav, Tisa, Tamis i oko 750km kanalske mreže, što je impozantna vodena površina na kojoj se mesecima pa i godinama može snimati. Da ne spominjemo Drinu, Savu, Moravu i mnogobrojne pastrmske vode kojih ima u Srbiji, a takve ribolovačke meke najviše interesuju naše ribolovce.
Svaka riba ulovljena tokom snimanja
je vraćena u vodu.
Emisija sadrži i rubliku KUHINJA, koja se snima u sopstvenom studiju i u kojoj gost-kuvar sa voditeljem priprema rečne ili morske riblje specijalitete, kao i specijalitete od divljači.
Jedna od emisija, gde su prezentovane naše prirodne lepote, nagradjena je specijalnim priznanjem žirija na medjunarodnom festivalu turističkog, sportskog i ekološkog filma MEFEST 2007.

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo F BiH u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale - SPIN

Naš web se nalazi na www.ulovitrofej.com a pisati nam možete na  emisija.ulovitrofej@gmail.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=59JPcfkXKxs

httpv://www.youtube.com/watch?v=koVQHYYgs1I


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.