Iz svijetaNajnovije vijesti

Kolumbija: Vanzemaljci odgovorni za pomor riba u močvari

Stanovnici sela El Llanito u Kolumbiji tvrde da je prošle sedmice njihovo selo i obližnju močvaru posjetio NLO. Pojavi je posvjedočilo više stanovnika, a tvrde da su vidjeli leteći objekt i neobičnu svjetlost u obližnjoj močvari.
Kada su otišli provjeriti šta se događa, iznenadilo ih je stanje na koje su naišli. U vodi su plutale mrtve ribe, njih preko 2.000.
Za razliku od sličnih slučajeva, u kojima je za pomor ribe odgovorno pomanjkanje kisika u močvarama, ovog puta leševi riba pričaju sasvim drugačiju priču.
Magaly Gutiérrez , predstavnik lokalne zajednice objašnjava da je fenomen svjetlosti u močvari “trajao oko 20 sekundi i vidjeli su ga mnogi. Ribe koje su pomrle imale su spaljene ljuske”.
Uzorci ovih opečenih riba sakupljeni su zajedno sa uzorcima močvarnog tla i vode, te će na njima biti provedeni testovi koji bi trebali ustanoviti šta je dovelo do ovog neobičnog pomora riba, piše Net. Kolumbija je u zadnje vrijeme mjesto učestalih pojava NLO-a i stanovnici se nadaju da će istraživanje ovog slučaja, u kome su sakupljeni materijalni dokazi, rasvijetliti barem dio priča koje ovih dana obilaze Kolumbiju, ali i svijet.

Pročitajte i:   Obavještenje: Promjena termina održavanja Prve lige SRS BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.