Najnovije vijestiOstale vijesti

U.G. “Bistro!”, BiH – Škola mušičarenja

U subotu, 23. 04. 2011. godine, u 10:00 sati, na lokaciji – rijeka Miljacka kod restorana Bazeni, svim polaznicima škole mušičarenja i svim zainteresovanim ribolovcima, Mensur Jahjefendić – Memo, prvi EFFA instruktor mušičarenja u BiH će održati pokaznu vježbu prezentacije mamca “fly fishing” tehnikom.
Ovo će biti prva škola mušičarenja u Sarajevu organizovana od strane U.G. “Bistro!”, Bosna i Hercegovina, a u saradnji sa Fly Fishing Clubom “Cach & Release”, Sarajevo.
Za polaznike je obezbjeđen pribor – 9 kompleta (štap-rola-šnjura) doniranih od strane Rusmira Fajkovića, Suada Drkića i Nedima Drljevića, članova U.G. “Bistro!”, te će svi prisutni imati priliku vježbati osnovne zabačaje prezentirane od strane EFFA instruktora Jahjefendića, a i članova FF Cluba “Cach & Release”.
Pokazna vježba je i u svrhu animiranja što većeg broja ribolovaca kao polaznika “Škole mušičarenja”, a na ovoj subotnjoj prezentaciji mušičarenja (Fly Fishing tehnike), sa polaznicima će se dogovoriti naredni termini održavanja škole.
Poslije škole mušičarenja, u maju mjesecu, U.G. “Bistro!” organizuje i otvorenu “Školu ribolova” za mlade, a u saradnji sa SOS – Dječija sela BiH.

Pročitajte i:   Pobjeda ekologa: Nakon 10 godina poništena koncesija za hidroelektranu na Neretvi

4 thoughts on “U.G. “Bistro!”, BiH – Škola mušičarenja

  • Bistro prvoj generaciji musicara nase skole!

  • Da bude sa srecom i mene racunajte u jednoj turi od tih buducih generacija

  • Bistro raja. Zelim vam dobar provod 😉

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.