Najnovije vijestiTehnike i pribor

Sve za lov i ribolov – Mališa trade d.o.o., Bijeljina

Veleprodaja i maloprodaja ribolovačke opreme Mališa trade, nalazi se u Bijeljini, ulica Sremska 1A, na magistralnom putu Brčko-Bijeljina-Beograd.

U prodaji je sva oprema za ribolovce: udice, mašinice, štapovi, najloni, plovci, varalice, sitni pribor, odjeća i obuća, gumeni čamci i elektromotori te još mnogo drugih stvari.Svi ribolovci, bez obzira koju tehniku preferiraju, u Mališa trade mogu naći sav pribor za svaku tehniku ribolova, mnogih renomiranih proizvođača ribolovačke opreme: Falkon, Tica, Venturieri, Olimpus, Shimano, Jad, Hajabusa, King, Extra Carp itd.
Mališa trade snadbjeva mnoge prodavnice ribolovne opreme širom Bosne i Hercegovine.

Trenutni prodajni prostor je površine 100 m², bogato opremljen svim vrstama ribolovačkog pribora, sa preko 1500 različitih artikala.

U dvije smjene sačekaće Vas i ponuditi vam pomoć naši ljubazni prodavači. Svi savjeti, koji se nesebično djele, imaju za cilj da se zadovolje želje i interesi ribolovaca na najoptimalniji nacin, u smislu odnosa cjene i kvaliteta.

Vlasnik “Mališa trade” d.o.o. Bijeljina je Kutić Darko, a kontakt telefoni su: tel/fax: 055/206-439 ;  mob. 065/583-089 i 066/722-452
E – mail adrese na koje možete poslati svoja pitanja su: malisatrade@hotmail.com i veleimaloprodaja@malisatrade.com, a više informacija o proizvodima koji su u ponudi možete naći na web prezentaciji Mališa trade koja se nalazi na OVOM LINKU

Pročitajte i:   Рибочуварска служба СРД Алаговац из Невесиња у борби против криволова

One thought on “Sve za lov i ribolov – Mališa trade d.o.o., Bijeljina

  • Dušan Momčilović

    Poštovana gospodo!

    Raspolažen sa komletnom tehničkom dokumentacijom za izradu varalice koja kada se kreće kroz vodu ispušta miris koji je privlačan za ribe, čak i u trajanju od 45 minuta. Ovo je potpuno novi proizvod na našim terenima i ima potencijal dobre zarade, ne toliko u mamcima, koliko u mirisima.

    Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na e-mail adresi. nevenam@bl.elta-kabel.com

    Pozdrav.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.