Najnovije vijestiUlovi

FOTO: Led je konačno nestao sa Smoluće

Zlatan Ganić ili Zlaja TNT se javlja sa svog prvog ovogodišnjeg izlaska koje je realizovao na jezeru Smoluća
“Konačno je i zimi je došao kraj, pod tim “zimi” mislim na led koji je nestao sa jezera Smoluća, te sam na istom odlučio otvoriti svoju ovogodišnju sezonu.
Pošto se led netom otopio sa jezera i  sunce tek par dana sija nad prelijepim jezerom, šaran još nije krenuo u pravo hranjenje, odlučio sam da  za tri noći pecanja napravim samo 5 kg boila.
Ovaj put sam pravio “monster crab” sa “green lipped musselom”, a pošto je voda hladna, nisam izostavio koji mililitar etil alkohola.
Vodostaj na jezeru Smoluća trenutno je niži za 1m i 20cm pa sam šator raspremio na poziciji br.5, i našao dubinu od 3,5m na kojoj sam i lovio svo vrijeme.
Prelijepa četiri dana u kojim se šaran nije ni našalio

uzimati boilu preko dana, već potrebu za njom je svo vrijeme imao samo po noći.
Ja se nisam bunio, i koji god je došao po nju, završavao je na mom podmetaču – za tri noći imao sam 15 riba a najteži šaran imao je 8,500kg što je odlično za početak moje nove sezone.

Veliki pozdrav i želim vam mnogo lijepih šarana u 2012.
Bistro!”

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi u dicsiplini 'lov ribe udicom sa hranilicom - Feeder'

6 thoughts on “FOTO: Led je konačno nestao sa Smoluće

 • Bravo Zlajo 🙂

 • Bistrooo Zlaja!!!

 • Cestitke za gospodina Ganica 🙂

 • Možda si ga trebao tražiti u plicem dijelu u toku dana gdje je riba dolazila da se sunca.Možda bi i imao dnevnih grizova. 😉
  Bistro i čestitke!

  EDIT ADMINISTRATORA: Azure, ovako bi to bilo normalno napisano i sugerisano na kulturan, prijateljski i dobronamjeran način. Onaj tvoj način, osim ako nije neko lokalno prepucavanje (zezanje) između vas dvojice, nije nikako lijep način komentarisanja vijesti. Zato je i editovan.

 • zlatan ganic

  SENADE PUSTI VIRTUALCE NEK PISU STA HOCE NEMOJ NIKOGA SKLANJATI NEK IMAJU DUSMANI O CEMU PRICAT A JA SAMO MOGU DA IMA SE ZAHVALIM STO POSLIJE SVAKOG IZVJESTAJA IMAM VECI ELAN ICI NA VODU A NEK ONI PISU STA HOCE BISTRO

 • Bas tako Zlaja, najbolje je primitiv – virtualnim likovima zacepiti usta lijepim ulovima i reportazama sa vode. Administrator i moderatori ce naci nacin da dohakaju ovom trendu prozivanja na vijestima. Bistro Zlaja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.