Najnovije vijestiTakmičenja

Završena Premijer Spin liga BiH 2012.

Šampion BiH za 2012 godinu – Boris Ladan, Jajce sa Slavenom Zovakom (II mjesto, Ljubuški) i Petrom Lastrićem (III mjesto, Ključ)

Jučer je u Ključu održano 5., posljednje kolo, Premijer SPIN lige BiH, na kojem se do posljednje runde nije znalo tko je novi prvak i tko upada u SPIN team BiH.

Domaćini su se potrudili,  koliko je bilo moguće, da se uradi staza i poribi, ali je ipak ovo, po ulovu, bilo najslabije kolo, no dovoljno da su se mogli postići vidljivi rezultati.

Cijela liga , sa dvije nove staze, je protekla odlično, te uz određene pomake u kvaliteti staza  i organizacije može pružiti i kvalitetnije utakmice, a one će dovesti do kvalitetnijih takmičara.

U SPIN TEAM BiH su sada upala dva nova takmičara, tako da je reprezentacija sastavljena od takmičara iz oba entiteta, te uz pravi plan vodstva reprezentacije – nove staze, dovest će do toga da možemo očekivati dobre rezultate na narednom svjetskom prvenstvu u Češkoj Republici  naredne godine.

Pročitajte i:   Prizor na Jablaničkom jezeru je zastrašujuć, šta je uzrok?

Svima čestitke na osvojenim plasmanima u ligi 2012. godine – bistro u slobodnom ribolovu,  pogotovu onima koji se već sada spremaju za narednu sezonu Premijer SPIN lige BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.