Najnovije vijestiTakmičenja

Душко Дујаковић је побједник Отвореног купа Модриче у вараличарењу

Уз лијепо дружење и сјајно расположење у Модричи је на доброј стази одржано такмичење у лову рибе варалицом. Ловљене су све грабљивице али је највише успјеха било са кленом и буцовом јер је дан био сунчан, а пецало се од 9:20 до 14:20.

Најуспјешниј је био Душко Дујаковић из Теслића коме је ово први наступ на модручком купу. Друго мјесто је заузео Младен Петровић из Тузле, а треће Санел Мешић из Оџака.

Гост такмичења је био Владимир Бошковић из Бора, власник фирме “VB PRODUCT”.  Он је свим учесницима подијелио по један врхунски воблер ове фирме. “Златна рибица” из Модриче је свим такмичарима поклонила по три металне варалице фирме “Лав МД” из Пожеге.

Упоредо са овим такмичењем је одржано и такмичење у прављењу рибље чорбе. Такмичење је одржано на мотелу “Мајна”. Побиједила је екипа “Смуђ” из Вукосавља, друго мјесто је заузела екипа “Оптима” Модрича, а треће екипа “Крзамак” из Оџака.

Pročitajte i:   USR 'Bioštica' i Ribomaterijal 'Stream Tackle': Poziv na 8. Stream Fishing Cup - Bioštica 2024 na rijeci Bioštici

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.