Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Kalendari takmičenja i raspored sudija

logo_srsfbihIz Sportsko ribolovnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine su nam dostavljenio kalendari federalnih i državnih takmičenja za 2013. godinu. Takmičari i društva koja žele da uzmu učešće na federalnim i državnim takmičenjima da se najkasnije 15 dana prije takmičenja prijave komesaru takmičenja ili u SRS Federacije BiH na telefon  broj 033/618-055  sekretaru Saveza BiH ili na e-mail: srsfbih@gmail.com

Sve sudije dobit će odluku o delegiranju od sekretara Adnana Dogloda i dužni su da potvrde svoje učešće na takmičenju na telefon 032 242-212, a u slučaju odustajanja da se na vrijeme odredi zamjena.

Na svim federalnim i državnim takmičenjima za ovu godinu nema kotizacije za takmičenje, a u toku takmičenja takmičarima je osiguran ručak na kraju takmičenja.

Svi Komesari liga dužni su sa domaćinom da sačine protokol o međusobnim obavezama SRS F BiH – Domaćin kojim se regulišu prava i obaveze u organizaciji Federalnih takmičenja. Protokol se dostavlja u SRS Federacije BiH Takmičarskoj komisiji.

Delegati takmičenja i glavne sudije dužni su u roku od 7 dana po završetku takmičenja da dostave pisani Izvještaj o provedenom takmičenju.

Pročitajte i:   OBAVJEŠTENJE: Promjena lokacije održavanja Prvenstva i Kupa SRS F BiH

Želimo vam uspijeh na ovogodišnjim takmičenjima.

Sportski pozdrav, BISTRO
SEKRETAR SRS FEDERACIJE BIH
Lidija Bogić
PREDSJEDNIK SRS FEDERACIJE BIH
Marcel Kučinski

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.