Najnovije vijestiTakmičenja

FOTO: Izuzetan uspjeh trebinjskih ribolovaca

1Proteklog vikenda u Jablanici je održano takmičenje u sportskom ribolovu “Lov ribe udicom na plovak” u kome je učestvovalo 8 ekipa iz cijele BiH.

Prvo mjesto osvojili su članovi Sportskog ribolovačkog društva Trebinje, drugo mjesto pripalo je domaćinu USR “Glavatica” iz Jablanice, dok su treći bili sportski ribolovci “Zlatovčica” iz Jajca.

Trebinjci su uzeli čak 7 medalja, od toga 5 zlatnih i 2 srebrene. Posebnu pažnju na ovom takmičenju privukao je Trebinjac Radoslav Rašo Pujić koji je proglašen za ukupnog pobjednika staze i takmičenja, a kao nagradu osvojio je plaketu.

Vrijednu pažnje su i izuzetni rezultati koje su postigli Đorđe Vuković i Zoran Dobranić. Vođa trebinjskog tima Risto Gurović ovom prilikom poklonio je organizatorima umjetničku sliku sa motivom Trebinja.

Kako saznajemo od članovca trebinjskog sportskog ribolovačkog društva organizacija ovog takmičenja bila je na zavidnom nivou, a domaćini USR “Glavatica” iz Jablanice su se pobrinuli da ukupna atmosfera tokom cijelog takmičenja bude besprijekorna.

U najavi da će trebinjski sportski ribolovci i dalje postizati sjajne rezultate ostaje da im čestitamo na dosadašnjim uspjesima i poželimo BISTRO za ubuduće.

Pročitajte i:   Svjetsko prvenstvo u ribolovu: Prve ekipe ribolovaca dolaze u Kiseljak i Busovaču

lokoportal.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.