Najnovije vijestiTakmičenja

FOTO: Nevesinje – ribolovci iz Apatina najbolji ekipno

nevesinje-takmicenje-alagovac-2014-14NEVESINJE: Na vodama jezera Alagovac danas je u okviru Nevesinjske olimpijade održan “Kup Nevesinje 2014 “u lovu ribe udicom na plovak.

Izuzetno organizovano takmičenje na obale jezera privuklo je 9 ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Ekipno, najviše uspjeha imali su članovi USR „Bucov”iz Apatina, drugo mjesto pripalo je USR ”Sarajevo 1906”, dok su treći bili članovi USR „Trabuko”iz Danilovgrada.

Pojedinačno takmičenje odvijalo se u tri sektora. Prvo mjesto u Sektoru „A” osvojio je Milan Ćopić iz Apatina, drugo Duško Ivanović iz Danilovgrada, a treće domaći takmičar Miloš Kovačević.

U sekoru „B”prvi je Ermin Hadžić iz Sarajeva, drugi Mićko Radulović iz Danilovgrada, dok je treće mjesto pripalo Miloradu Blanuša iz Apatina.

Najviše uspjeha u Sektoru„C” imao je Marko Drača iz Apatina, drugi je Nermin Đajić iz Jablanice, a treći Anton Šanhauzer iz Sarajeva.

Prvak staze i ribolovac koji je uhvatio najviše ribe je Ermin Hadžić član USR ”Sarajevo”. Po prvi put dodijeljena je i nagrada za fer-plej i ona je pripala Milanu Vučiniću iz Bileće.

Pročitajte i:   PREDSTAVLJAMO: Pribor i oprema za ribolov 'Fleshpot' doo Sarajevo

Za sve učesnike i goste ribolovci su pripremili ručak i bogatu trpezu domaćih specijaliteta, takođe i članovi Lovačkog udruženja”Srndać” za goste Nevesinjske olimpijade postavili su veliku trpezu kod Gradske pijace i poslužili ih lovačkim specijalitetima.

Ogranizator međunarodnog kupa u lovu ribe udicom na plovak koji se organizuje u okviru Nevesinjske olimpijade je Sportsko – ribolovno društvo „Zalomka”.

Izvor: www.virtualnahercegovina.com/Milan Šiljegović
Foto: Siniša Stanišić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.