Ekipni i pojedinačni trijumf takmičara iz BiH na 5. JPK u Crnoj Gori

1U nedelju, 14. septembra 2014. godine,  u Plavu na Plavskom jezeru, svečanom podjelom priznanja, završen je  5. kup
Jadransko-podunavskih zemalja u mušičarenju, na kojem je učestvovalo 17 ekipa iz 7 zemalja i koji su se 3 dana takmičili u Plavu, Andrijevici i Beranama na
rijeci Lim.

Nastupilo je ukupno 17 ekipa ,odnosno 51 takmičar. Iz BiH su nastupile 3 ekipe – USR “Una” – Bihać, SRD “Banja Luka” i SRD “Šipovo”.

Prelijepo druženje u Plavu, Andrijevici i Beranama. Lijepo otvaranje i zatvaranje takmičenja nije mogla pokvariti ni kiša koja nije dala ni da se treninzi odvijaju normalno, u koja je tek toku samog  takmičenja pokazivala svoju zlu ćud. Ipak, na kraju svi bili zadovoljni.

Doajen ovog takmičenja, Bojan Javornik, djelio je poklone svim ekipama. Najzadovoljniji naši takmičari i ekipe. Od 6 medalja osvojili smo

4 medalje. Dvije u ekipnoj (USR “Una” i SRD “Banja Luka) i dvije u pojedinačnoj konkurenciji.
Prelazni pehar ponovo je u BiH u Bihaću.

Suđenje na takmičenju odrađeno sasvim korektno, a  među njima i dva naša suca Ivica Tomičić iz Busovače, kao sekretar takmičenja i Marcel Kučinski, internacionalni sudija iz Novog Travnika kao glavni sudija.

Pročitajte i:   Poziv na Kup BiH za seniorke i seniore u lovu ribe udicom na plovak

Domaćinima hvala na prelijepoj organizaciji KUP-a , i svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos da sve protekne kako treba i da odemo iz Crne Gore sa lijepim utiscima i novim prijateljima.
BISTRO!
Autor teksta : Kučinski Marcel
Slike: Tomičić Ivica

KONAČNI PLASMAN:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.