Najnovije vijestiTehnike i pribor

“Lorist” od sutra na Sajmu

banner-news-sr

Svečano otvaranje Međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta, kao i sajmova Hortikulture, Šumarstva i Sajma “Eko-svet” biće održano sutra od 11 časova, a kapije za posetioce otvaraju se u 10 časova.

U okviru Sajma lova, ribolova i sporta, uz uobičajenu ponudu za ribolovce, prvi put će se predstaviti više od 20 manufaktura i “Hand Made” proizvođača sitne opreme za ribolov.

Lovcima će tradicionalno biti ponuđeno obilje noviteta, lovačko i sportsko naoružanje, pištolji, revolveri, lovačke puške, karabini…

Kako bismo sa Sajma ispratili zadovoljne izlagače, potrudili smo se da imamo i zadovoljne posetioce.

Bogate sadržaje u izlagačkom delu upotpuniće poslovni programi, ali i atraktivni sadržaji. U organizaciji Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo biće priređena izložba lovačkih trofeja pod nazivom “Lovstvo i lovišta Srbije”.

Dan lova,  Finalno takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša, takmičenje u gađanju glinenih golubova “Kup Novosadskog sajma” tek su deo programa kojima Sajam dočekuje lovce.

Svoj dan imaće i ribolovci. Kako se očekuje, najtraktivnije će biti ekipno takmičenje u pecanju štek tehnikom udicom na plovak u kojem učestvuju i svetski prvaci. Organizuju se i Takmičenje ribolovačkih udruženja u kuvanju ribljeg kotlića, promocija Male škole ribolova za dame, stručna predavanja za prave poznavaoce, ali i sve zainteresovane.

Pročitajte i:   U Miljacku na Vilsonovom šetalištu ispuštena veća količina nepoznate tečnosti, inspekcija ne posjeduju alate za identifikovanje odgovornih

Radno vreme za posetioce je od 10 do 19 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.