СРД “Укрина” Дервента: Одржано општинско такмичење риболоваца

Opštinsko-2016-kadetkinje-900x675На дан 12. jyнa 2016. године, на ријеци Сави, на Такмичарској стази, у организацији Спортско риболовног друштва “Укрина“ Дервента, успјешно је одржано Општинско Првенство у спортском риболову у дисциплини “лов рибе удицом на пловак“. На такмичењу се окупило око двадесетак такмичара.

Побједник стазе и сениорски првак је спортски риболовац Гроздан Симикић, са уловом од 3 кг и 240 г. Сениорке су се директно квалификовале на Првенство РС са досадашњим постигнутим резултатима тако да нису учествовале на Општинском Првенству иако су биле присутне.

Друго мјесто међу сениорима освојио је Стојан Давогић а треће Сретко Николић.

У конкуренцији кадеткиња 1. мјесто припало је Катарини Ћелић, 2. Зорани Дујковић и 3. мјесто дјелиле су Анђела Дујковић и Медина Табаковић.

Међу кадетима прво мјесто припало је Милошу Евђенићу, друго Далибору Ђекићу, а треће Стефану Блатешићу.

Побједнику стазе односно риболовцу са највише улова  припао је пехар, медаља и диплома, а осталим пласираним такмичарима уручене су дипломе и медаље.

Pročitajte i:   Nevjerovatan trofej u BiH: Ervin Kahrimanović ulovio ribu od 22 kilograma i oduševio sve

Признања риболовцима уручили су Предсједник Управног одбора СРД “Укрина“  Мирко Бјелић и Предсједник Скупштине друштва Недељко Николић.

Бјелић се захвалио свим такмичарима на учешћу, донаторима и спонзорима на помоћи у организацији такмичења и изразио наду да ће такмичари остварити запажен резултат н Републичком Првенству које их очекује почетком јула 2016. године.

Судије на такмичењу су били Стево Радак, Ратко Пећић и Недељко Николић који су са највишом оцјеном оцјенили организацију и спровођење ове такмичарске активности.

Тодорић Татјана – srsrs.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.