Najnovije vijestiTakmičenja

SRD Banja Luka: Poziv na Memorijalni KUP “Vladan Kos”

Sportsko ribolovno društvo Banja Luka i ove godine organizuje Memorijalni KUP  u čast tragično stradalog ribolovca Vladana Kosa.

Takmičenje je u varaličarenju a biće održano dana 14. maja 2017. godine (nedelja) u Banja Luci u mjestu Krupa na Vrbasu, na rijeci Krupi, sa početkom u 9 časova.

Takmičenje će se održati prema pravilima FIPseda, odnosno, loviti će se vještačkim mamcima bez kontra kuke, isključivo sa obale bez ulaska u vodu.

Svaki takmičar treba da ima meredov za prihvatanje ribe a svaka ulovljena riba se vraća nazad u vodu. Broj mjesta je ograničen na 30 takmičara.

Osim samog takmičenja i pomena našeg prijatelja, ovo treba da bude i jedno lijepo druženje gdje će se ostvariti mnogobrojni kontakti i prijateljstva.

Kao i prošle tako i ove godine očekuje se bogat nagradni fond a kako se bude približavao dan takmičenja tako će organizator postavljati nagrade na uvid takmičarima!

Za sve informacije možete kontaktirati Šurlan Bojana na fb profilu, e mail adresi: bojan-surlan@hotmail.com ili na broj telefona 065/973-314.

SRD Banja Luka

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo Federacije BiH u lovu šarana i amura

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.