Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Милован Живковић из Бања Луке изабран за предсједник УO СРС РС

Милован Живковић из Бања Луке изабран је за предсједник Управног одбора нашега Савеза а за потпредсједника Алаксандар Саша Којић из Вишеграда.

Нови састав Управног одбора поред предсједника и потпредсједника чине: Здравко Остојић из Теслића, Миодраг Ђукић из Бијељине, Велибор Митровић из Хан Пијеска, Гордан Мишељић из Требиња, Вељко Ђукановић из Мркоњић Града, Дарко Митровић из Добоја, Мирослав Алексић из Лакташа и Цвејић Никола из Зворника.

У предстојећем четворогодишњем мандату Скупштином ће предсједавати Боро Митрић из Прњавора а потпредсједик ће бити Градимир Спремо из Невесиња.

Поред досадашњих Ковинчић Драгољуба (поново изабраног предсједника) и Симић Драгана – досадашњег члана у Надзорни одбор је изабран и Глушац Саша из Гацка.

Како се види све су ово добро позната лица и провјерени кадрови, који обећавају још боље дане нашега Свеза. На свима нама је обавеза да их подржимо и да им помогнемо у реализацији, већ на јучерашњој Скупштини постављеним плановима и програмима рада Савеза у наредном периоду.

Pročitajte i:   U Kiseljaku oboren rekord svjetskih ribolovnih prvenstava; Medalja i za BiH

СРС РС

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.