Najnovije vijestiTakmičenja

Održano 1. i 2. kolo Premijer lige BiH u mušičarenju

Dana 20.05.2018. godine na jezeru Milač na Kupreškom polju kojim gazduje ŠRU Pastrva iz Kupresa održano je I i II kolo Fly Fishing lige u punom sastavu od 22 takmičara.

Takmičenje je otvorio Načelnik Opštine Kupres gospodin Milan Raštogorec.

Samo takmičenje se odvijalo dva puta po tri sata sa promjenama boksova 4 puta po jednom kolu kako bi zbog vjetra koji je duvao bili svi ravnomjerno rasporedjeni po cijelom jezeru.

Moram istaći da je vjerovatno zbog stalnog duvanja vjetra riba jako loše radila te je bilo mnogo spadnja pa se tako vrlo mali broj takmičara upisao na listu ulova.

Domaćin ŠRU Pastrva na čelu sa predsjednikom Ivanom Hrnjakom se pokazao kao odličan domaćin koji je u sardnji sa SKI ADRIA centrom obezbijedio ručak i osvježenje za takmičare na pauzi između dva kola. Sami domaćini žale što nije bilo više upisanih riba, ali kažu tako je to ovdje ili radi ili ne radi riba, a mi smo izgleda baš imali dan kad ne radi. Ipak sama organizacija te gostoljubivost domaćina treba ocjeniti sa visokom ocejnom pet, i nadati se da će sledeće godine riba bolje raditi.

Pročitajte i:   Kod Pule ulovljena najotrovnija riba na svijetu, evo šta su pronašli kad su je otvorili

SEKRETAR LIGE, MARKOVIĆ ŽELJKO

GEN-PLASMAN-ZA-FLY-FISHING-IIKOLA-1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.