Najnovije vijestiTakmičenja

Одржано Прво Првенство РС у дисциплини „Лов са обале умјетним мамцима – SPIN“

На ријеци Жељезници у И. Сарајеву, 22. аугуста 2021. године у организацији Спортско риболовног савеза РС организовано је Прво
Првенство РС у дисциплини „Лов са обале умјетним мамцима – SPIN“.

Домаћин такмичења је било СРД „Жељезница“ из И. Сарајева које је било домаћин у овој такмичарској дисциплини на одржаном Свјетском првенству 2018. године.

На такмичењу учешће је узело 8 екипа из: Сокоца, Фоче, Гацка, Добоја, Бања Луке, Пала и двије екипе из И. Сарајева као и један појединац, што је у свакако добар одзив.

Иако улов није био на очекиваном ниву, највјероватније због временских услова, такмичари су изузетно задовољни што је Савез препознао интерес такмичара у овој дисциплини и организовао Првенство.

Након одржаног такмичења, на којем није било примједби ни од стране такмичара а ни судија, проглашени су спортски резултати, тако је СРД „Брањача“ из Гацка у саставу: Рончевић Миленко, Срђан Тодоровић и Зоран Грубачић екипни побједници Првог Првенства у дисциплини „Лов са обале умјетним мамцима – SPIN“ а Рончевић Миленко из Гацка, иначе репрезентативац, побједник у појединачној категорији.

Pročitajte i:   Jezero Mandek: Održano Prvenstvo SRS FBiH u lovu šarana i amura

Побједницима су уручене медаље, пехари и дипломе а свим учесницима Захвалнице за учешће. Такмичење су спровели: делегат Којић Александар, врховни судија Марковић Жељко и секретар Петровић Биљана.

Након проглашења резултата, организован је заједнички ручак гдје су се такмичари наставили дружити и размјењивати утиске и пожељели члановима репрезентације добар успјех на предстојећем Свјетском првенству у Бугарској.

EKIPNO KONAČAN POJEDNAČNO KONAČAN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.