Najnovije vijestiTehnike i pribor

Beogradski sajam: Od 7. do 11. aprila 42. međunarodni Sajam nautike, lova i ribolova

Ovogodišnji Sajam nautike, lova i ribolova se održava na Beogradskom sajmu od 7. do 11. aprila. Ovaj međunarodni sajam organizuje se po 42. put i predstavlja specijalizovanu manifestaciju za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike svake godine se predstave ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije.
Pored mogućnosti da posetioci na jednom mestu vide sve novitete iz sveta pomorstva i rečnog brodarstva, sajam je i mesto na kom se organizuje tradicionalna berza polovnih plovila.

Svake godine se pod kupolama sajma pored Save predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni turistički potencijali Srbije, a ekologija i bezbednost na vodi iz godine u godinu dobijaju sve značajnije mesto na ovoj tradicionalnoj prolećnoj manifestaciji.

Pored nautike poseban deo ovog sajma su i lov i ribolov.
Svake godine sve je značajnije učešće izlagača, velikih ali i malih distributera i proizvođača opreme za ova dva segmenta ljudskog života koji se doživljavaju i kao hobi ali i kao sport.

Pročitajte i:   U Kiseljaku oboren rekord svjetskih ribolovnih prvenstava; Medalja i za BiH

 

 

Posebno bogatstvo Sajma nautike, lova i ribolova uvek je i bogat prateći sadržaj – od stručnih predavanja do izložbi koje okupljaju poznate umetnike i institucije.

I zbog svega ovoga april u Beogradu ima posebnu draž pa se očekuje da svi posetioci Beograda pronađu nešto na mestu susreta generacija, suseda, izlagača i kupaca. U godini velikog jubileja Beogradskog sajma – 85 godina postojanja želimo dobar vetar i mirno more svim posetiocima Sajma nautike, lova i ribolova!

Radno vreme Sajma:

od 7. do 10. aprila: 10:00 – 19:00 časova
11. aprila:  10:00 – 16:00 časova

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.