Agrodenivet – fish sport d.o.o. – Breza

Agrodenivet-Fish Sport
6.April br. 26  71370  Breza
tel/fax: 00387(0)32 785 396
mob:   00387(0)61 176 324
e-mail: deni.com@bih.net.ba

Poštovana Gospodo,

Agrodenivet – Fish Sport je firma koja se bavi uvozom i distribucijom opreme za sportski ribolov i želja nam je da Vam prezentujemo našu sadašnju ponudu kao i naše buduće namjere u poslovanju.
Vlasnici ove firme su Amela i Mirsad Bogilović dugogodišnji takmičari i reprezentativci u sportskom ribolovu koji su nastupima na najvećim svjetskim takmičenjima sticali vrlo bitna iskustva i poznanstva sa najistaknutijim takmičarima i promotorima najjačih kompanija u ovom sportu.

Sa zadovoljstvom želimo istaći da smo direktni uvoznici i disributeri proizvode firmi: Marcel Van Den Eynde (Belgija), Sensas (Francuska), Trabucco (Italija), Shimano (Japan), Milo (Italija), Triana (Italija), JVS (Holandija), Bellosi (Italija) i dr.

Naša ponuda u potpunosti sadrži pribor za takmičarski ribolov(štek štapovi, direktaši, bolonjezi, meč i telemeč štapovi, takmičarske platforme i dr.), kao i vrlo kvalitetan pribor za slobodan ribolov (bolonjezi od 4, 5, 6, 7, 8 metara, mašinice za ribolov, veliki izbor vrlo kvalitetnih silkova, udica, plovaka i dr.).

Jedini smo registrovani uvoznici i distributeri živih mamaca za sportski ribolov (crvi, ver de vas i fuji), za koje posjedujemo kompletnu tehniku za smještaj, čuvanje i transport.
Naša ponuda se odlikuje vrhunskim italijanskim crvima za ribolov koje imamo u ponudi tokom cijele godine po najpovoljnijoj cijeni u Bosni i Hercegovini.
U narednom periodu vršiti ćemo isporuku crva vlastitim prevozom. Iz tih razloga pozivamo sve zainteresovane prodavnice ribomaterijala, klubove i ribolovna udruženja da nas kontaktiraju.
Ukoliko želite posebno naručiti neke artikle iz gore prikazanih firmi potrebno je da posjetite sljedeće web adrese i da upišete kod traženog artikla za što ćemo Vam formirati cijenu i rok isporuke.

www.marcelvandeneynde.be
www.sensas.fr
www.trabucco.it
www.jvstackle.com
www.milo.it
www.shimano.com
www.triana.it

Možete nas posjetiti u Brezi, ulica 6.April br.26 svakim radnim danom i subotom od 08 -19 kao i nedjeljom uz predhodnu najavu.

Neki od artikala koje možete nabaviti u našoj prodavnici.

Mi Vam stojimo na raspolaganju sa svim svojim stečenim znanjima i iskustvima u odabiru adekvatne opreme kao i potrebnim savjetima za što uspješniji takmičarski i slobodni sportski ribolov.

Za sve potrebne imformacije obratite nam se na gore ponuđene telefonske brojeve kao i adresu mjesta i e-mail adresu.

Uz ribarski pozdrav, Bistro!