teško je prijatelju podvući refu odgojen i zadojen nekim starim idealima , spreman i otvoren za širenje vidika....al ...
evo neku noć nam dođe tip sa bombom na vodi ja Zlaja, Zoka i neki momci ispod nas , mislim glupost ... odo zvizdat al nije mi bilo svejdno niti jednom od nas .... danas pušam ribu regulano uhvaćenu i ispadam PAPAK ; ) ko ja sad nešto a meni svjedno i nezelim to da stavljam uopšte u prvi plan "puštanje " i sve ostalo dođe mi ko pravdanje ... bezzzee nekad pustim sve nekada se desi tako da nema svrhe već je gotovo , to je osobno dokle se ne kosi sa " zakonom " nametnut.... ovakav ili onakav valja ili ne valjalja ... nekad popizdim drzi me dva dana i onda kad mi je dosta svega odem u ribu i tu me niko neće hnadrit i to mi niko neće pokvariti

da se vratim na temu imam brata nešto mlađeg od sebe koji je gori od nas svih zajedno za ribolovom jede ribu i voli ribu ne ebe forum i to ... ništa ... kad odlučim sebi da ostavim nešto od ribe onda njega zovem i on završava ta čišćenja i to jer ja ne mogu jbg . i tu me najbolje razumije on i niko drugi na svijetu... i čovjek i pored meredova i svega uvjek rukam i samo rukama prima ribu i mislim da je to onaj zadnji šut adreanlina
Bake desi se, grip je dobar al šteti ribu .Na velikoj ribi, to lijevo desno što riba radi prirodno, je diskutabilno ko ???' ma čim je stisneš oma trese ko

neznaš đe bac asvađe al ne lijevo i desno ... nego rukice tj . prije samog početka bacanja uvjek imaj strategiju gdje će ti biti najlakše izvući ribu ... i ribu umaraj ma kolika ona bila pokazijoj toliko postovanja kao protivniku i umori je igraj se s njom pusti forum i slikanje , pa tek onda vadi vani troce , vaganje

opušteno