Napravio sam jedan kolaz gdje mozete vidjeti kakav je ugodjaj bio . Ibrahim je na srednjoj slici desno, a Zoka sa mojim cukom Torom ...

Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Lovio sam ja na tim terenima uzvodno od Randers, sve do hidrocentrale u Tange. To sto iskace je vecinom lax i samo pokoja morska pastrmka. A ima ga krupnog i preko 20kg.Seha je napisao/la:Svaka cast Viba.. Nisam neki takmicarski duh ,ali da sam dobio info o dogadjaju garant bi dosao da vas obidjem. E da, ni navijanje nebi izostalo![]()
Cestitke nasoj raji na ostvarenim rezultatima..
Neki dan sam bio na terenima oko Stevenstupa (tok Gudenå uzvodno od Randersa) ludnica koliko je uslo morske pastrmke.. Vidio sam u dva sata voznje camcem nekih 30 tak prevrtanja na povrsini lijepih komada.
Viba care ako bi lovio potocare ja sam ih super lovio dok sam bio u kampu Nibe. Tu izmedju Nibe-a i Sebersunda je ta rijeka. Pravo dobre komae sam lovio na varke tu i jos jednoj rijecici povise Nibe-a. Dnevna dozvola se kupuje u vlasnika zemlje uz obalu..Nisu rijetki bili dani kad se uhvati po 4-5 potocara 30-45 cm i pokoja morska pastrmka koja ulazi iz Lim fjorda.. Ako ti treba info javi.. Nije to daleko od tebe.VIBA je napisao/la:Lovio sam ja na tim terenima uzvodno od Randers, sve do hidrocentrale u Tange. To sto iskace je vecinom lax i samo pokoja morska pastrmka. A ima ga krupnog i preko 20kg.Seha je napisao/la:Svaka cast Viba.. Nisam neki takmicarski duh ,ali da sam dobio info o dogadjaju garant bi dosao da vas obidjem. E da, ni navijanje nebi izostalo![]()
Cestitke nasoj raji na ostvarenim rezultatima..
Neki dan sam bio na terenima oko Stevenstupa (tok Gudenå uzvodno od Randersa) ludnica koliko je uslo morske pastrmke.. Vidio sam u dva sata voznje camcem nekih 30 tak prevrtanja na povrsini lijepih komada.
Lovio sam na Gudenå takodje i iznad jezera vise Silkeborga. Tu lovim lipljana. Ima ga krupnog kad se dize majska musica. Tu gore sam digo potocaru od 4,5 kg na suhu muhu ...davno, davno......