Jezerski lososi, bass i suncanica
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Bijo sam sa prijateljem proslog Cetvrtka na jezeru. Ovaj put smo malo izmjesali vrste riba.
Losose smo uhvatili sa mamcima sto sam ja napravijo
Bilo je dosta ovih
Onda sam promjenijo na Fly fishing sa malim popperom i ulovijo nekoliko ovih.
Losose smo uhvatili sa mamcima sto sam ja napravijo
Bilo je dosta ovih
Onda sam promjenijo na Fly fishing sa malim popperom i ulovijo nekoliko ovih.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezerski lososi, bass i suncanica
Super ribolov kod tebe Ivane. Fantasticna raznolikost ribljih vrsta u slanoj i slatkoj vodi je impresivna..
Samo naprijed i bistro (super slike kao i obicno)
Samo naprijed i bistro (super slike kao i obicno)
-
- Štela
- Pridružen/a:17 sij 2007, 19:52 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ivane ajd me usvoji jedno mjesec dana
Mislim da bi se raspametio od ribolova.
O slikama i vrstama necu ni govorit sve mi siperak treba da pokupi sline sto mi iz usta cure
Mislim da bi se raspametio od ribolova.
O slikama i vrstama necu ni govorit sve mi siperak treba da pokupi sline sto mi iz usta cure
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ivane pazljivo sa Mijom, ako vec pristanes slobodno spremi gutu peneza da placas alimentaciju za buduce narastaje klapni i klapnica na tom kontinentu..
-
- Štela
- Pridružen/a:17 sij 2007, 19:52 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma one bi meni placale samo za oplodnju milionima
Jao samo da mi se dokopat jedno mjesec dana ribolova tamo imao bi sta pricat dva zivota kad ovako vec pricam a nista vidio nisam
Paz se ti nije meni daleko po europi, k tome jos nemam pojma sta cu i gdje za odmor
Jao samo da mi se dokopat jedno mjesec dana ribolova tamo imao bi sta pricat dva zivota kad ovako vec pricam a nista vidio nisam
Paz se ti nije meni daleko po europi, k tome jos nemam pojma sta cu i gdje za odmor
- Seha
Nedolazi prije , su u modi babuske .............
Jel jos vazi onaj dogovor za pastrmske palete (mamim soma ) kad prolazim pored Salakovca kome i gdje da se javim na ribnjaku sibni mi PP.
Jel jos vazi onaj dogovor za pastrmske palete (mamim soma ) kad prolazim pored Salakovca kome i gdje da se javim na ribnjaku sibni mi PP.
- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
JOJ kad vidim ovu suncanicu odma mi muka...
- Shapat
- Haman Štela
- Pridružen/a:03 ožu 2010, 16:08 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja kol'ka je suncanica...kod nas jos ne vidjeh ovoliku...
Usput, od kud uopste suncanica u Jablanickom, Salakovcu i Ramskom?! Toga nije bilo do prije 3-4 godine...
Usput, od kud uopste suncanica u Jablanickom, Salakovcu i Ramskom?! Toga nije bilo do prije 3-4 godine...
Ja cu samo ljubazno zamoliti gospodjice ribe da se u neogranicenim kolicinama i tezinama kace Senadu na udice