Klen i vobleri koji su vam se pokazali najboljim
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
GOLDY bomber dekor bandara,na usori pod gradskom branom palo ih je dosta po 1kg i dva malo veca. na bosni calypso f4 nije bitan dekor uzima svaki
Ruba Vobleri
- miki007
- Početnik
- Pridružen/a:24 srp 2010, 11:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Klen i vobleri koji su vam se pokazali najboljim
Sa mog stanovišta izdvojio bih po količini uhvaćenih klenova u 2010. godini sljedeće vobblere:
3. salmo minnow 5 cm, plivajući,
2. owner cultiva bugeye zeleni i bijeli dekor, plivajući,
1. ugly duckling fantasy 5 cm ultra-violet fluoro yellow i dorado plivajući.
Bistro.
3. salmo minnow 5 cm, plivajući,
2. owner cultiva bugeye zeleni i bijeli dekor, plivajući,
1. ugly duckling fantasy 5 cm ultra-violet fluoro yellow i dorado plivajući.
Bistro.
CARPE DIEM
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
blago vama vi imate kelnova...
eee majke mi ove godine kako sam imao vremena obišao sam sve staze djetinjstva svog , gdje sam znao u jednom djiru nalomit malo je reć uglavnom plovak zlatica, skakavac, itd !!! sad ih više nema jednostavno su izčezli , donesen zaključak nakon višednevne potrage , al zato Bolena ko u priči
ove godine(011) mu se više posvetim . Volim ga zadirkivat pravo , najsladje mi je kad mu "ujku" prebacim puno dalje , pa ga baš iznenadim iza ploče , a on izleti nema veze sto je mal tačno se vidi da od huje napadne nije što je gladan , onaj vobler ko njegove dvije glave . Tad sam i odustao previše sitno i bude mi zao , a onog od kile nisam vidio godinama stvarno jednostavno ga nema tu gdje sam ga cijeli zivot lovio ... doduše i ja se pjavim nakon 10+god
eee majke mi ove godine kako sam imao vremena obišao sam sve staze djetinjstva svog , gdje sam znao u jednom djiru nalomit malo je reć uglavnom plovak zlatica, skakavac, itd !!! sad ih više nema jednostavno su izčezli , donesen zaključak nakon višednevne potrage , al zato Bolena ko u priči
ove godine(011) mu se više posvetim . Volim ga zadirkivat pravo , najsladje mi je kad mu "ujku" prebacim puno dalje , pa ga baš iznenadim iza ploče , a on izleti nema veze sto je mal tačno se vidi da od huje napadne nije što je gladan , onaj vobler ko njegove dvije glave . Tad sam i odustao previše sitno i bude mi zao , a onog od kile nisam vidio godinama stvarno jednostavno ga nema tu gdje sam ga cijeli zivot lovio ... doduše i ja se pjavim nakon 10+god
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sto ne lovis sa Zlajom???
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A nemoze se na sve ni stić , imao sam višemjesečni rat s "jednom" ribom kojoj sam bacao po 10 sati dnevno izludila me cijelo ljeto sam izgubio ganjajući tog bandita
išao sam jednom s bratom, ne tako davno , on je specijalac za klena na zive mamce i plovak . Pritoka rijeke Bosne , Gostović gdje klen obično ulazio u jatima preko zime , sad ga nema il je skroz sitan .A ova mjesta po Bosni gdje sam ga inače nekad davno ganjao , ono rano u jutro i uz samu obalu oko kamenja , sad ga nema nešto ga je istislo , al zato škobalja ostaje ko nikad do sad i mrene ko u priči
išao sam jednom s bratom, ne tako davno , on je specijalac za klena na zive mamce i plovak . Pritoka rijeke Bosne , Gostović gdje klen obično ulazio u jatima preko zime , sad ga nema il je skroz sitan .A ova mjesta po Bosni gdje sam ga inače nekad davno ganjao , ono rano u jutro i uz samu obalu oko kamenja , sad ga nema nešto ga je istislo , al zato škobalja ostaje ko nikad do sad i mrene ko u priči
E aldine kad dodjes kod nas odvescu te na jedno mjesto samo za klena da ocejfis, ali i bucova gdje svakih 20 sekundi jedan zaraubuje, a nije ispod 3kg ni jedan!
Klen uzima svaki zabacaj hahaha..
Klen uzima svaki zabacaj hahaha..
Meni ga bilo vise zao pa nisam htio pecati, al odvedem rodjaka malog (9godina) da on baca i hvata, to je za njega dozivljaj koji prepricava citavu godinu
Prosjecni klenovi:
Prosjecni klenovi:
- @ldin
- Nobelovac
pravo ljep , ja stvarno dugo nisam vidio dobrog klena , a volim ga pravo ...
i doći ću naravno , ako je ovo bio poziv
Dobar ribolov s pravom ekipom nikad ne odbijam
i doći ću naravno , ako je ovo bio poziv
Dobar ribolov s pravom ekipom nikad ne odbijam
Kako da ne, ja sam citavo ljeto u BiH i samo ribolov.
Vise sam na vodi nego kod kuce.
Ponesem sator i zalomim hehe
Vise sam na vodi nego kod kuce.
Ponesem sator i zalomim hehe
Za klena moja tri prvotimca
KZV-dvodijelni 8cm dekor gagica
Zvonko- dvodjelac 4.5cm dekor pastrmke
Yogi kruškica 3.5cm dekor bandara
Evo i moja dva najdraža ulova klena u jednom izlazku na gore pomenuti KZV,prvi je imao 52 cmi i zgutao je komplet varku tako da se jedva nazirao rub pakte iz usta,a drugi-varalica je 8cm a vi procijenite klenčinu
Ne mogu prežaliti što su baterije u aparatu riknule pa sam morao slikati telefonom.
KZV-dvodijelni 8cm dekor gagica
Zvonko- dvodjelac 4.5cm dekor pastrmke
Yogi kruškica 3.5cm dekor bandara
Evo i moja dva najdraža ulova klena u jednom izlazku na gore pomenuti KZV,prvi je imao 52 cmi i zgutao je komplet varku tako da se jedva nazirao rub pakte iz usta,a drugi-varalica je 8cm a vi procijenite klenčinu
Ne mogu prežaliti što su baterije u aparatu riknule pa sam morao slikati telefonom.
- sajdin
- Piskaralo
- Pridružen/a:27 sij 2011, 16:30 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
auuu vedrane svaka čast..klendjoo je pravii.. SVE POHVALEEE
Da bi to učinili, nije važno da li smo "sportski" ili "profesionalci" ... Dovoljno je da budemo ljudi!
- spiner
- Prava Štela
- Lokacija:Kakanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Meni je klijen najcesca lovina i nekako mi je najdrazi hehehehehehe
A sad izabrati samo tri varalice to je malo potesko ali eto nabacit cu nesto iako ima barem 7-8 modela varalica koje su neizostvane u mojim kutijama.
1. Ujka kruskice
2. Mosa standard little boy
3. calypso f3
Ima tu jos Owner Bugeye, Monarch-Dok Speeder i T-Rex, Goldy vibromax, Mepps Aglia i Comet u velicinama 1 i 2, Vidra kruskice, Ruzno pace, nedavno nabavljeni Calypso Chub (vobler koji ce sigurno biti u samom vrhu kad sezona pocne), Alex ritmo itd.
A sad izabrati samo tri varalice to je malo potesko ali eto nabacit cu nesto iako ima barem 7-8 modela varalica koje su neizostvane u mojim kutijama.
1. Ujka kruskice
2. Mosa standard little boy
3. calypso f3
Ima tu jos Owner Bugeye, Monarch-Dok Speeder i T-Rex, Goldy vibromax, Mepps Aglia i Comet u velicinama 1 i 2, Vidra kruskice, Ruzno pace, nedavno nabavljeni Calypso Chub (vobler koji ce sigurno biti u samom vrhu kad sezona pocne), Alex ritmo itd.
Samo ribolov
- Dalibor
- Štela
- Lokacija:Zürich (CH) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
1. illex squirrel 61
2. lucky craft pointer 48sp
3. cultiva mira shad
2. lucky craft pointer 48sp
3. cultiva mira shad
- Mr. Smith
- Štela
- Lokacija:Lukavac [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fat rap 4
jointed shad rap 4
nils master inv. 5
countdown 5
....
...
..
.
jointed shad rap 4
nils master inv. 5
countdown 5
....
...
..
.
- elcha
- Piskaralo
- Lokacija:Bijeljina [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
kod mene
1. Owner Bugeye
2. calypso f4
3. ujka 4cm
1. Owner Bugeye
2. calypso f4
3. ujka 4cm
bolje los dan u ribolovu, nego dobar na poslu...