Pastrmka 2016
Moderatori/ce: emin,AlaS,zlaja,svirac
Re: Pastrmka 2016
Bistro druže, reci Tite ti jes to išo blinkerat pastrmke ?
Bez vrijedjanja molicuzlaja je napisao/la:Bistro druže, reci Tite ti jes to išo blinkerat pastrmke ?

Ne gledam pod kojom je rubrikom tema… Malo je off ova podjela riba po nacinu ribolova… i to na forumu kojeg posjecuje 10 ljudi, al dobro sad… necemo o politici

Evo joj zunzoid zapeo za mrezu:

To si u pravu,5857 forumaša dok 10 piše ...a znam za forume koji imaju 20 000 korisnika dok 10 piše i aktivno učestvuje...balkan jebaji ga...
Sta se bunis Zlaja, covjek pogrijesio, ali vam je barem ozivio temu. Sto se varalicara tice, osim Zlaje jos nisu poceli loviti ove sezone. Trenutno surfaju o japanskim varalicama. Dok se odluce koje da poruce, izace nova serija papua novogvinejskih twicheva
Sto se Ruskove ribe tice, lijepa mi je ta zemljakinja

Sto se Ruskove ribe tice, lijepa mi je ta zemljakinja

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Ne ne mama je prava i znam koji je merak 'vliku ribu povuć, samo naš skromni Rusko vako sliko, neko bi ovo izguro pred sebe pa napravio monstruma 
Svaka cast drug, i neku noć razmišljam o tom zunzoidu da ga i ja motam

Svaka cast drug, i neku noć razmišljam o tom zunzoidu da ga i ja motam

Ma sve okej,zunzoid je zakon...al ja mislio Rusko otišao sa blinkerom na pecanje,riješio se virusa,restartovo ga hodža i tak to...
Obradova me da se javi u našem kantonu
Obradova me da se javi u našem kantonu

U pravu je Zlaja… treba ipak paziti na red… al' sta cu kada sam sklon omanjivanju
Zunzoid je zakon za stajacih voda… U mojim krajevima od juna pa do kraja sezone je nezamjenljiv

Zunzoid je zakon za stajacih voda… U mojim krajevima od juna pa do kraja sezone je nezamjenljiv

Umal me hercika ne mlatnu kad vidjeh Ruskov post sa ribom ali se smirih nakon par slijedecih.
Odlicna "prekookeanka" a slika je za 5!
Odlicna "prekookeanka" a slika je za 5!
po mutnoj vodi 

Sportex carboflex turbo 2,10, 10g i abu revo MGX30 varka rapala jointed 5cm
Bistro!!

Sportex carboflex turbo 2,10, 10g i abu revo MGX30 varka rapala jointed 5cm
Bistro!!
evo jedna Americka
borba ludilo 2-3 bijega u brzak i uzimanje po 10m strune

Bistro!!

Bistro!!
Debela amerikanka, uživaj druže.Bistro
Hvala zlaja
Bistro!!!
Bistro!!!
Cestitke majstorima,
Mene ove na sani posle srkletit, vec drugi vikend ustajem u 4 i trčim na vodu bez fajde ni klen nece kamo li ona. Ne znam mozda jos nije krenuo "zornjak"....
Mene ove na sani posle srkletit, vec drugi vikend ustajem u 4 i trčim na vodu bez fajde ni klen nece kamo li ona. Ne znam mozda jos nije krenuo "zornjak"....