Strimeri, potezanke itd...
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kolege svaka vam cast.
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:28 ruj 2011, 19:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Strimeri, potezanke itd...
cestitam na radovima beton betona
Sad imas razloga da se hvatas strimera
Cega se sve prihvatis valja! Strimeri fantasticni
Cega se sve prihvatis valja! Strimeri fantasticni
Hvala svima na lijepim riječima!
Nadam se da ću ubrzo uspjeti sastaviti komplet pa da uđem u sezonu spreman!
Nadam se da ću ubrzo uspjeti sastaviti komplet pa da uđem u sezonu spreman!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Meni se cini da ce neko za koji mjesec ubaciti zestoku reportazu o ljubavnom odnosu bucova i strimera...
Bistro Tommy!
Bistro Tommy!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drinski srebreni čeka vas energično ljeto ! Aferim Tommy
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mogao bi se ovdje utrti novi pristup u lovu bucova?
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Strimer je za njega smrtna kazna,istrebljen je sa vaserkom na našem terenu ostalo jako malo.Ima ga ali nema onog jata kao prije.
E ad imaju tereni na kojima ga niko ne lovi,aktuelan škobalj,a ima zavidnih komada!
Plus ima mrena,one su meni opsesija!Naravno imam neke stare/nove šljunkare gdje ima stotinu čuda,samo još dozvolu da dobijem
E ad imaju tereni na kojima ga niko ne lovi,aktuelan škobalj,a ima zavidnih komada!
Plus ima mrena,one su meni opsesija!Naravno imam neke stare/nove šljunkare gdje ima stotinu čuda,samo još dozvolu da dobijem
Još malo bombona
A ovaj je produkt recesije,80% učkur!
A ovaj je produkt recesije,80% učkur!
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:28 ruj 2011, 19:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bombone su odlicne cestitam kaces meni sta skuhat
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Odlicni…
ti si jedina preostala nada strimerima u BiH… ove sezone ima tako da ovjeris bucove da ce nam svi varalicari poceti mahati… ali ne rukicama
ti si jedina preostala nada strimerima u BiH… ove sezone ima tako da ovjeris bucove da ce nam svi varalicari poceti mahati… ali ne rukicama
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja jedva cekam tu ovjeru u slikama I video zapisima!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nadam se da ćeš to nekako izvesti i dobiti, a onda zovi upomoć.tommylee je napisao/la:...Naravno imam neke stare/nove šljunkare gdje ima stotinu čuda,samo još dozvolu da dobijem...
A samo ne talasaj dok to ganjaš jer će se odmah naći i onih koji su se isto toga sjetili... samo malo poslije tebe.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Po pet komada u konzerve od sardina