Eh ovako ovo ti je STORM kolekcija
Sastoji se od SILIKONSKIH CRVA raznih boja i velicina. Mislim da velicine ne postoje za crve uglavnom olovne glave su od 10 - 40 grama.
Uglavnom se prave boje koje odgovaraju i obicnim varalicama ali jedino sto su ove ribice od gume tj silikona i imaju u sebi olovo ili kuglice.
Oni su poredani po velicinama i po tezinama. Inace za stuke su najbolje varalice sa kuglicama znaci SUSPEND JIGI ili SUSPEND STORM koji ostaje jedno metar ili metar i po od dna. Znaci ne ide na dno uopste.
znaci bez zvecke evo ga ovako npr
i sa zveckom ovako
Sto se tice crva imamo ih raznih boja i sa njima koristimo olovne glave odprilike ovako bi to izgledalo
Kao sto vidis ovi se popularno nazivaju MAGGRUBS ili magicni crvi.
Olovne glave su uglavnom okrugle ili u obliku metka sa udicom ovako:
Ovo Jigi znaci taj crvic a PAAT znaci glave Ili olovne glave za crvice.
Eh eto sad da prostudjeeramo. Ima ih raznih ali ovdje sam ti naveo samo neke primjere. Za smudza koristim uglavnom ove crve sa olovnim glavama i najbolji su zuti i bijeli zato sto se dobro vide u Mutnom Baltiku.

Znaci BISTRO sa crvima u MUTNOM Baltiku. Juce sam bio u smudzu. Ja varalicario a pored mene Iracani prosuli se sa kederima. I vidim da njima ide bolje te i ja nastimam jedan dva puta mi je tonulo i nisam je nakacio. Imao sam malo preveliku udicu pa je bjezala kad se ubode. Ali ako danas ne bude hore i kise mozda se opet nadzem poslije posla pored vode. Donosim malo bolji pribor za kedera.

Uglavnom plovkare sa kederom i vrlo je jednostavno. A smudzevi nisu toliko veliki da bi odinjeli sve. Uglavnom ovi sto prilaze obali su od 40-100 cm i kilaze 1-3 kile tako da ih je lako izvuci na keder. Ipak nesto bi vise volio da udare na ove moje crvice ali sta ces kad je sad navikla na ribicu.
ETO TOLIKO. Odoh sad raditi pa se cujemo. Hocemo li se ikad zadesiti u isto vrijeme na forumu ha.

Hocemo valjda ako budemo spavali na njemu