Lov kapitalnih deverika na SMOKI ?
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Početnik
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
eh ovako pretrazivajuci net kako uloviti kapitalnu deveriku naidzoh na neki post tip sa dunava uhvatio na SMOKI deveriku 2.60 kg pa bi pitao ima li ista od toga i na sta bi trebao da stavim smoki tj na plovak ili dubinski sistem i dali to uopste radi mada pitao sam neke stare ribare sa modraca kazu da radi ali nisu mi nista pojasnili ni kako ni sta tako da molio bi iskusne da mi daju neki savjet u vezi ovoga
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Lov kapitalnih deverika na SMOKI ?
Druže plovkarim od kako znam za sebe,nikada nisam ni čuo ni pecao na tako nešto mada ima logike jer tu je umiješan kukuruz,kiki-riki i još par pojačivača okusa što bi moglo u konačnom skoru dati dobar mamac,meni je iskreno ideja smješna
Ima dosta provjereni recepata pa opleti sa tim mamcima što daju ribu a novotarijama treba prići studiozno da bi napravili nešto dobro...
Ima dosta provjereni recepata pa opleti sa tim mamcima što daju ribu a novotarijama treba prići studiozno da bi napravili nešto dobro...
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam ednom hranio ribe sa smokijem, doduse bile su to neke manje crvenperke, ali kao sto Zlaja kaze moguce je da radi...
mozda da probas Flips
mozda da probas Flips
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Basic navesti ću ti jedan primjer ti naših od muke recepata,ljeto prži +40 a mi plovkarimo škobalja a ovaj hajvan neće dodit mrvu već lagano pase onu travulju sa dna i sijeva u brzaku,i moj jaran umjesto jednostavno da travu postavi na udicu krene da melje i miješa kruh i vodenu travu i onda mu to ispadne nešto kao zelena tvrda kaša i krene to da postavlja na udicu i na kraju mu nije jasno-pa što sada opet neće pa ima i travu i kruh
-
- Početnik
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ma neznam ajde vidit cu odoh danas na jezero pa cu vam javit kupit cu jednu kesicu Smokija i to onog srebrenickog 0.20 km
-
- Početnik
Evo bio sam na jezeru onako iz zabave sam isao samo da provjerim smoki i malo kupio crvica i krme
Riba nikako nije radila danas voda je splasnula i bilo je veoma plitko na 30 metara bi dobio 1.3 metra maximalne dubine
Pecao sam na bolonjeze duge po 4 metra Trabucco Nexia i Trabucco Energhia 5 metara ishod ;
Par cvergla oko 200 grama na crva
3 deverike cca 300 grama ali da vam kazem i to je puno jer su neki od jutra do sutra hvatali do mene imali su i manje ako i ima manje 2 su uhvacene na SMOKI !
tu je bilo i bjelice i crvenpera 3 poveca crvenpera ostalo je pravac nazad .
najvecu sam ribu uhvatio kada sam krenuo kuci a to je bio naravno cvergl na SMOKI
Imao je 650 grama sto je za modrac veliki cvergl
Riba je pustena sem cvergla kojeg sam uzeo sebi za fis corbe sutra da probam njegovo meso jer nikad nisam probao a nasao sam recept za corbu od njega pa eto da i to vidim mada on je i ovako stetocina pa valjda je bilo posteno sto sam samo njega nosio kuci
Riba nikako nije radila danas voda je splasnula i bilo je veoma plitko na 30 metara bi dobio 1.3 metra maximalne dubine
Pecao sam na bolonjeze duge po 4 metra Trabucco Nexia i Trabucco Energhia 5 metara ishod ;
Par cvergla oko 200 grama na crva
3 deverike cca 300 grama ali da vam kazem i to je puno jer su neki od jutra do sutra hvatali do mene imali su i manje ako i ima manje 2 su uhvacene na SMOKI !
tu je bilo i bjelice i crvenpera 3 poveca crvenpera ostalo je pravac nazad .
najvecu sam ribu uhvatio kada sam krenuo kuci a to je bio naravno cvergl na SMOKI
Imao je 650 grama sto je za modrac veliki cvergl
Riba je pustena sem cvergla kojeg sam uzeo sebi za fis corbe sutra da probam njegovo meso jer nikad nisam probao a nasao sam recept za corbu od njega pa eto da i to vidim mada on je i ovako stetocina pa valjda je bilo posteno sto sam samo njega nosio kuci
- zlaja
- Nobelovac
Znači ipak riba hoće smoki, normalno druže da je pošteno ribu ponijeti kući samo paziš na količinu i veličinu,a ti cvergli nisu autohtoni a množe se ko blesavi...
-
- Početnik
pa da zbog toga sam ih i uzeo naravno imam dozvolu u kojoj pisem kolicine itd po pravilu mada rijetko ko upisuje ribu (velicinu i kolicinu) koju nosi kuci u dozvolu :/