Fishing Champion
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo sam malo experimentisao i nadosao da mogu i koju igricu postaviti na forum, pa da se igrate dok vam sta pametnije ne padne na pamet.
I hajde da vidimo rekorde - kad zavrsite, uradite print screen rezultata i postirajte ovde.
I hajde da vidimo rekorde - kad zavrsite, uradite print screen rezultata i postirajte ovde.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Fishing Champion
Evo, ja prob'o.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ma ja nemogu izvuci nema šanse kaze zena pa zar i na racunaru ....
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
4350 dosao do nekog cirkusa Dodjose gosti i spakovah stap
Senade daj skontaj vile da nakopamo "gujina" da bas ocejfimo
Senade daj skontaj vile da nakopamo "gujina" da bas ocejfimo
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
adobe fl... crash...
- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo ja ovoliko a neznam kopirati u boji pa to izgleda ovako. Ma bitno je da se rezultat vidi.
- besko
- Predsjednik Skupštine U.G. Bistro!
- Kontakt:
A vazda je prekucam, nikako da na vrijeme uradim print screen
Photoshop je chudo!
Photoshop je chudo!
- senad
- Gledač u vodu
Hahahahaha!
Ma majstor si, nema sta!
Ma majstor si, nema sta!
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh da mije tah photo shop sta bi ja i Adi sve Senadu namontirali
Kad ono po obicaju odemo prije njega u ribu da ponesemo album pa upoznamo raju pred granapom ko im dolazi.
Kad ono po obicaju odemo prije njega u ribu da ponesemo album pa upoznamo raju pred granapom ko im dolazi.
- senad
- Gledač u vodu
Posto radis sa obicnim photoeditorom, imas opcije, kada izrezes tu sliku i hoces je spasiti, da u padajucem meniju uzmes 24 bitmap ili tako nekako, vidjeces na slici, a ne monochrome ili tako nekako, i to ces vidjeti na slici.kenan_sa je napisao/la:Evo ja ovoliko a neznam kopirati u boji pa to izgleda ovako. Ma bitno je da se rezultat vidi.
Onda otvoris tu spasenu sliku i ides opet na "save as" ali tada uzmez jpg-jpeg ekstenziju.
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pokusam. Hvala na uputama...
- @ldin
- Nobelovac
grrrr bezvezze kod mene se HP. svaki put aktivira i evo vec par puta repariram neke programe za koje nisam znao ni da postoje u mom komp. do sada .... uglavnom PDF format sam dotjrao da nebude u kvadratićima .... što se tiče Photo shopa Besko KRALJ si majke mi ipak je to uzelo vremena
- besko
- Predsjednik Skupštine U.G. Bistro!
- Kontakt:
Ma kakvi uzelo vremena moj @ldine... 5-6 minuta... vise ode vremena kad se zaigras@ldin je napisao/la:grrrr bezvezze kod mene se HP. svaki put aktivira i evo vec par puta repariram neke programe za koje nisam znao ni da postoje u mom komp. do sada .... uglavnom PDF format sam dotjrao da nebude u kvadratićima .... što se tiče Photo shopa Besko KRALJ si majke mi ipak je to uzelo vremena
kad se ustelish mozes i za 3 minute
Zivio!