Varke za Bucova
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Austrija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja vec mjesec dana samo na povrsince hvatam bucova i to sve lijepi komadi najvaznije je povrsinca izuzetno brzo voditi i to je to
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 011008.jpg
Poruka moderatora - Amire koristi direktan link na slike sa imageshack-a
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 011008.jpg
Poruka moderatora - Amire koristi direktan link na slike sa imageshack-a
Zadnja izmjena: Amir, dana/u 24 svi 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Varke za Bucova
Amire jel ovi japanski ili rapala pop/prop ?
-
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Austrija [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ne Zlaja ovo je Heddon Zara Spook 12cm,prava varka i stuka je dobro uzima.[img<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=angel ... s=198&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>][/img]
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala druže,čuo sam za tu zaru jer je popularna kod spinera,fotka sa ulovom je ekstra.
-
- Pravo piskaralo
ova varka se super baca i teska je 21g , [img]<script%20src='http://imageshack.us/shareable/?i=angel ... ><noscript>[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/5983 ... 011008.jpg[/img]</noscript>[/img]
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hahahahahahaha znam sta ce neki da kazu ali jointed shad rap,je jointed shad rap,kralj jake vode, malo smo bili na vodi ja i mr smith,i bilo je 3 bucova i 5 mrena mrene nisam ni slikao,neznam zasto,sve smo vratili nazad u vodu, a tu je i sljivar cudnih boja,valjda od mrijesta.sve su ribe ulovljene na jointeda shad rapa osim jednog bucova koji je dosao na daiwu hyper crank koja izuzetno dobra varka.pozdrav. bistrao
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Disco sljivar ..
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ovaj šljivar se odlično uklapa sa bojom nokta mogu mislit kako je to bolilo
šalu na stranu , ljepo oćeifiste tačno vam zavidim , nisam ribe vidio i ne pamtim ovdje truba . Bosna ko glina , Gostović jalov . Kontam na Krivaju iduće sedmice na onaj novo otvoreni revir ... Usvakom slučaju Bistro dečki i svaka čast
šalu na stranu , ljepo oćeifiste tačno vam zavidim , nisam ribe vidio i ne pamtim ovdje truba . Bosna ko glina , Gostović jalov . Kontam na Krivaju iduće sedmice na onaj novo otvoreni revir ... Usvakom slučaju Bistro dečki i svaka čast
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
e hebemu vise JSR,idem ga sad odmahh narucit'
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
aldo nije puno bolilo,samo su mi suze pravo letjele ha ha,i jezik mi malo utrnuo ali to je nista,da sam se jos jednom odvalio ovako hahah
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Danas sam se ponovio sa dvije varke.Posto sam slab sa dubokoroncima odluci da kupim ova dva?
neznam dali ce valjat za bucu,il uopste za nas ribolov? TD09 NP LIMITED EDITION swimming depth 9cm 13gr
WIDE TAIL ACTION
PS.eto vi strucniji kolege sta mislite o ovoj varci?hvala unaprijed
swimming depth 7cm 9gr TD07 FLPneznam dali ce valjat za bucu,il uopste za nas ribolov? TD09 NP LIMITED EDITION swimming depth 9cm 13gr
WIDE TAIL ACTION
PS.eto vi strucniji kolege sta mislite o ovoj varci?hvala unaprijed
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ruba Vobleri
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ruba,mislis 7 m??
ILi to slavis Barcinu novu titulu pa slabo vidis?? Sala
ILi to slavis Barcinu novu titulu pa slabo vidis?? Sala