Drina
Moderator/ica:emin
-
- Početnik
- Pridružen/a:24 vel 2010, 22:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovih dana na Drini (jezero gornje) radi skobalj i plota, oko mjesta Medjedja
eto samo radi ifnormacije
eto samo radi ifnormacije
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Drina
Dobro nam dosao Gliseras.. Lijepo od tebe da javis gdje radi riba..
Senade mogao si otvoriti novi podnaslov aktuelnosti sa vode ili tako nekako i na tu temu.
Senade mogao si otvoriti novi podnaslov aktuelnosti sa vode ili tako nekako i na tu temu.
Zimski lov mladice.
Dio oko grada Zvornika,nanosi pijeska posle poplave:
Teren ispod HE,zbrisana obala od poplave:
Pogled na Mali Zvornik i obalu koju je odnjela voda:
Pogled na Mali Zvornik i obalu koju je odnjela voda:
Drina iznad Bratunca:
Trenutno su u centru grada (Zvornika) na zimovnik sletila par jata kormorana.U jednoj od grupa ima oko 50 jediniki.Trenutno se nemestano gozbe.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U mojoj čaršiji se idioti gladni ribe i profita otimaju za meso sa kormoranima...dosta je veće jato kormorana i veliki čopor mesara...masakr...Bog dade led i spasi nešto ribe...
Ja da se pitam zabranu bih udario pecanja na zimovnicima!
Treba i ribi dati godišnji odmor!
Treba i ribi dati godišnji odmor!
Kod mene kormorana na pasija preskakala.
Uhvatih ga na djelu neki dan, a bio mi je daleko. Svako ronjenje riba...nema fule
Uhvatih ga na djelu neki dan, a bio mi je daleko. Svako ronjenje riba...nema fule
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Koliko znam zakon kaže da je ovo zaštićena vrsta!
A ona se malo proširila,više,pa koristi to nemilice.
A ona se malo proširila,više,pa koristi to nemilice.
Taj zakon je jos na snazi koliko znam i niko ne pomislja da se nesto promjeni. Koliko se sjecam zakon o zabrani odstrjela kormorana datira jos kraja '70 tih ili pocetka '80tih kad su bili skoro istrjebljeni. Al je tad bilo ribeeeeeeee
Vise se i ne plase...okurazili se...pa ti zabaci i lovi ako mozes. Slikao ga prosle godine.
Vise se i ne plase...okurazili se...pa ti zabaci i lovi ako mozes. Slikao ga prosle godine.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imaju zanimljive perke
Nego... kako to da niko nije istrenirao kormorana da lovi za covjeka... kada lovci mogu imati sokolare, mozemo i mi kormonare
Nego... kako to da niko nije istrenirao kormorana da lovi za covjeka... kada lovci mogu imati sokolare, mozemo i mi kormonare
Istrenirani i te kako. Koriste ih azijati vjekovima. Stave im prsten oko vrata da ne mogu progutati ribu i opleti.
Vidi koliko cojk ima "pribora" za pecanje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=krOslQUT ... re=related[/youtube]
Vidi koliko cojk ima "pribora" za pecanje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=krOslQUT ... re=related[/youtube]