sto se dubine tice... mi smo ga lovili u plicaku do koljena, a ovaj tip na videu roni na oko 2-3 metra... neznam da li postoji neka "maksimalna dubina"...
Moderator/ica:emin
True, so true...Seha je napisao/la:Nepiju vam vode te baje na jadranu. Daleko je to od floride kod nas ribe jos nisu toliko pismene, al namazane jesu
molim vas imate li iglu za bijeli konac i vanjsku sijalicuSeha je napisao/la: Evo vec vidim scenario kao kad je Adi trazio konjske palete za amura
angler ovo k'o sa jelkeangler je napisao/la:Ne smrdi i ne mora se roniti. Jedino sto treba musicarac uz ovo...![]()
![]()
da nije izbila nafta u tebeangler je napisao/la:Jucer sam opet zabacivao ali isto k'o u tekne. Cak sam vidjeo jedno jato minijaturnih skoro izlezenih ribica i to je sve.
Jedan "domorodac" mi se zali da ove god nema ribe i nije mu jasno zasto. Zakacio malog sparica i to je sve, cojk se pokupi i ode.
Sad nesto kad se presaberem svake druge godine se isto desava.
Par puta sam "ulovio" nesto nalik zeleu...kao zelatirana voda, bez boje. Kad dodjem kuci postavicu sliku.
Ma da jest da znam sta je ali nije...ne prosipaju je ovi tek takoflyFishing je napisao/la:da nije izbila nafta u tebe![]()