Zanima me koliko dugo ovaj miris ostaje na toj spuzvici, jer se na rijeci cesce povlaci i ponovo zabacuje i moze li se miris dodavati na vlaznu ili cu morati navezivati drugu "kukuruzovu zlaticu"?
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Ma mozes i na vlaznu i na suhu. Znas kako ja radim? Uzmem odredjen broj lovnih mamaca ubacim ih u kesu u nju nakapam ovoga goo da budu saftali i ostavim ih tako u da se kisele. To i ti mozes uraditi sa tvojim bajama roknes ih u kesu nadipujes i uvijek su spremne da je nabacis na stap. Aroma i ova boja ispustaju aromu a o duzini trajanja tog ispustanja sve zavisi koliko je materijal u stanju da upije dipa. Ja svoje mamce dipujem toliko da ovaj saft dodje skoro do sredista boilie tako da ispusta i do 4-5 sati aromu i stvara onaj oblak oko sebe. Dobra stvar skrozmontana je napisao/la:Probacu ovo, bas mi se nekako uklapa u viziju...Nabavicu ovo sad na odmoru. Jos da odaberem dobru spuzvu i igre mogu da pocnu!
![]()
Zanima me koliko dugo ovaj miris ostaje na toj spuzvici, jer se na rijeci cesce povlaci i ponovo zabacuje i moze li se miris dodavati na vlaznu ili cu morati navezivati drugu "kukuruzovu zlaticu"?