Zaboravio sam pasvord od youTobe kanala , imam snimak od prošle godine , trebam ga upload , samo dok vidim dal pravit novi kanal il

u sat vremena 4 bolena prava ni jedan ispod 5 kg , svi vraceni nazad , divljaci , sve i jednog sam dobio na Floating dvodijelnu Rapalu (JS) kad je pobere ko "tarpun" strahota prizor , a o borbi da i ne pričam ... ove sezone sam se više posvetio light plovkarenju , plovci max 4 gr uglavnom 2 i 3 , i alga ( trava ) Plotica ,strašna riba , zanimljivi tereni po kojima se lovi , ne rijetko se javi i opasna mrena , klen je pokupi kad god ima priliku... uglavnom nije dosadno , pripremio sam par ne taknutih "pozicija" u opšte nisu napadnute od "ribosatiračke" populacije , tak da, kad hoću ošeifiti pičim tu , a experimentisanje okolo ?! Rijetko sidjem ispod KUće na "svoje " mjesto jer je prenapadnuto , uglavnom je veća guzva nego što tu neko nešto i ulovi , al eto , kad izletim čisto onako ubijem pola sata primjetio sam par bucova , redovno mi na plovak udara , svako malo ,ono mogli bi se klapit i na naj-gluplju varku , nisam htio bacat ništa , šta ja znam nek porastu, medjutim dečku udari jedan na glistu dok je vozio nazad , otrča kući odma ,ja mislim da je pišno u gaće kad je ovaj sašio

, ...

. Zlaja prije par dana imo jednog , reče mi stari , i danas čini mi se dva udarca koliko sam vidio, brzo sam otišo ... Uglavnom , moja prognoza , što se tiče Bolena , u ovih par dana trebo bi biti lom , prvo sljedeće zhlađenje , gotovo ... Sad se otimam , trebo sam za vikend u planinu , a volio bi i na vodu . Hodajući po ovim Plotičarskim turama na par mijesta sam snimio Aspuse na amfetaminima

, sad kad se oni ujate i krenu da deru , to je bolje dozivit nego na lotu dobit ... prije par dana u klub je stigla i GoPro kamerica taman da se isproba

Bistro