Udice
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Da se ispravim za zadnju fotku,nije 503 nego 507!
Re: Udice
Stigla nova tura,ovakav vrh udice je za mene novina.Nemam nikakvo iskustvo sa njima!
100+100=dvije potočare!
100+100=dvije potočare!
Uzeo sam ih od prijatelja UE-Srbija.
Ima po mušičarskim forumima u oglasima,kao i druge robe.
Ima po mušičarskim forumima u oglasima,kao i druge robe.
Stigle i TMC 3761 BL 14#,dobih na poklon od Čika Brade,ravno 100 komada!
Koja milina za motati posle 20#
Koja milina za motati posle 20#
Juče stigle još da im glave uparim i mogu se baciti na motanje!Jako povoljne udice 3KM-25 kom!
Uzeo danas da probam kog strimera na njih navezati.Gamakatsu LS-5213N 4/0 10kom-5KM.
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:28 ruj 2011, 19:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
meni smotaj jedno dva tri bijelo plava pa ce mo se dogovorit
Smotaću ti al' na drugoj udici ovo je za one moje krokodile.Za bucka idu druge udice,tanje i suptilnije-šaranske
Uzeo neke koje su namjenjne za mikro đžig,ne vidim zašto ne bi mogle i u mušičarenju da se koriste!
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Meni su se odlične pokazale! Džigovao sam berklijeve nimfe na njih!
Navukoh se na mokre muve e sad trebam neke udice da su 10#,podebele i teške a da imaju dobar ubodni ugao.
Dvije ribe dobijam i gubim sa Gamakatsu udicama
Dvije ribe dobijam i gubim sa Gamakatsu udicama
Nađoh ovu fotku na netu,lijepo je vidjeti i uporediti modele,ovaj Daiichi 1530 mi nekako najviše na oko paše!