Bistro BiH na mobilnim telefonima- test
Moderator/ica:emin
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro ljudstvo! Ja nesto čačk'o i nešto k'o napravio - kad otvorite http://www.bistrobih.ba, trebalo bi vam se prebaciti u mobitel-view. Javite kome fercera i kome ne fercera. Znam da Nokia ne mere, a javite za druge
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Tema za mobitele
A i za udruženjsku isto - www.udruzenje.bistrobih.ba
by Kapo Senad
by Kapo Senad
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na handroidu je svaki članak, link i baner tekstualno i abecedno poredan (lista). Linka na forum nejma jes ovo neki plagin turio?.... trebalo bi viđet pa metnut "responzivni" templejt koji je širok na PC,a kad ga ućitaš na telefonu, tabletu i dr. da se suzi prema veličini ekrana. Zadnja moda to je.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sad fercera i Nokia telefonima. Ja kerovima dao ekstra porciju i jedan od njih stisnu buljku, i evo fercera
Dok je ovaj jedan sredjivao mob. app ovaj drugi ti prekuca naziv teme
Dok je ovaj jedan sredjivao mob. app ovaj drugi ti prekuca naziv teme
- senad
- Gledač u vodu
To radi i stranica i forum, barem je radilo i na Nokii, i na Samsungu i na iphoneu... a i na nekom rumunskom Viperu.Clavis je napisao/la:Na handroidu je svaki članak, link i baner tekstualno i abecedno poredan (lista). Linka na forum nejma jes ovo neki plagin turio?.... trebalo bi viđet pa metnut "responzivni" templejt koji je širok na PC,a kad ga ućitaš na telefonu, tabletu i dr. da se suzi prema veličini ekrana. Zadnja moda to je.
Ovo je zbog težine početne stranice jer je ovo mnogo lakše i prije učita. A na dnu ovog mobitelskog prikaza ima dugme da se stranica prikaže u "desktop" varijanti.
Za forum moram vidjeti ima li neka varijanta da njega ubacim, mada...
OK, onda sam
by Kapo Senad
by Kapo Senad