SPORTEX Black Arrow 300cm
Ima li gdje kupiti ova soha ali da pise na njoj Made in Germany a ne samo GERMANY kao na ovim novim? Naravno i cijena
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: SPORTEX Black Arrow 300cm
Uhh to je tesko jako tesko rodjak. I ko ga ima nece ga prodati tako lako. Mozda budes imao srece ide ova recesija al daj boze !
http://cgi.ebay.de/Sportex-Black-Arrow- ... 240%3A1318
Evo ja nadjoh ovaj, al sta pise to ne znam, jedino da kontaktiras prodavaca.
Evo ja nadjoh ovaj, al sta pise to ne znam, jedino da kontaktiras prodavaca.
ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
Zaboravih nije velika ni postarina, 18 EUR do BiH.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja mislim ako se nevaram da Angler trazi originalnu (prvu verziju) "crnog koplja" jer od kad je sportex prebacio proizvodne pogone iz Svabije u Aziju kosooki su skrabali svasta po njima al dzaba nikad kao one stare serije..
Isti kiks koji je ucinio i Dam koji i dan danas zivi od stare slave.
Zbog toga sam napisao staru seriju je jako tesko naci jer 99,9 % raje zna sta ima u kolekciji.
Isti kiks koji je ucinio i Dam koji i dan danas zivi od stare slave.
Zbog toga sam napisao staru seriju je jako tesko naci jer 99,9 % raje zna sta ima u kolekciji.
Kontam ja to, ali isto tako znam da se ovi sto prodaju na e-bay-u dokopaju nekih starih zaliha, pa sam mislio da ima sanse da bude stara serija. Uostalom nije problem kontaktirati prodavaca i traziti malo vise podataka.
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh, i ja sad vidjeh.
To je kod prebacivanja stranice stradalo.
I ja sam par vijesti tu noc postavio kojih sada nema.
Hebi ga, desi se
To je kod prebacivanja stranice stradalo.
I ja sam par vijesti tu noc postavio kojih sada nema.
Hebi ga, desi se
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
angler nadjel ti ovu SOHU?ja alo nenadjem stari arrow morat cu novi 2.70
Ruba Vobleri
Vidi Rube gdje mi iskopa post
Nadjoh tad na jednoj shvapskoj stranici i nekim cudom pare odose za Orvis
Iskreno i sad mi je zao sto ga ne uzeh...bar za vitrine... a ko zna, mozda nekad zatreba
Zanimljivo je da ga vrlo tesko mozes naci na ebay-u osim ovih novih. To je pokazatelj koliko sta valja.
Nadjoh tad na jednoj shvapskoj stranici i nekim cudom pare odose za Orvis
Iskreno i sad mi je zao sto ga ne uzeh...bar za vitrine... a ko zna, mozda nekad zatreba
Zanimljivo je da ga vrlo tesko mozes naci na ebay-u osim ovih novih. To je pokazatelj koliko sta valja.
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
drug dali si nasao sportexa b arrow ,ako nisi imam ja jedan 80gr
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:29 stu 2009, 15:31 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Koja je duzina tog black arrow-a? Ako je 2,7m zainteresovan sam za kupovinu. Imam BA od 3m, ali mi je dug za moje potrebe.