Emisije o ribolovu
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh ovako nebi bilo lose da imamo i ovu temu gdje cemo stavljati linkove za emisije koje se nalaze na netu a ticu se ribolova.Evo za pocetak torrent link sa jedne expedicije sarandzija u Francuskoj.Pozeljno bi bilo i staviti neku fotku ili screnshoot da znamo sta skidamo.
Scren:
Evo i link:
http://thepiratebay.org/torrent/4352335 ... _in_France
Da vas nebi bunilo ove 2.5 gige na screenu link tezi 1.3 gige ali sam ga ja malo convertovao pa je nakon convertovanja porastao:)
Scren:
Evo i link:
http://thepiratebay.org/torrent/4352335 ... _in_France
Da vas nebi bunilo ove 2.5 gige na screenu link tezi 1.3 gige ali sam ga ja malo convertovao pa je nakon convertovanja porastao:)
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Emisije o ribolovu
ma ima dobrih emisija na netu,samo teske brate,jedino se mogu download na kraju mjeseca kad predjem 5 gb pa ima jos 5 dodatnih...stas kad smo izmedju ostalog zaostali i sa internetom,nema brate flat rate
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo i ja jedan dobar sa Rod Hutchinson - om "L"egendom (veliko L) saranskog ribolova ! Ribolov u Francuskoj!
http://thepiratebay.org/torrent/4380488 ... n_the_Rods
-
- Književnik
Ovo skidam tek sljedeci mjesec kad dobijem novih 5 giga downloada.A ti nam do tada kad skines sibni neki screen shot da parimo oci:)Seha je napisao/la:Evo i ja jedan dobar sa Rod Hutchinson - om "L"egendom (veliko L) saranskog ribolova ! Ribolov u Francuskoj!
- tare
- Nobelovac
enko posto vidim da si iz zenice,jel koristis adsl il kablovski net...ako koristis kablovski i imas 5 giga regularno,imas jos 5 kad te potrosis samo sa brzinom od 30 kb/S.Nekako mic cudno da si uspio pet,il 10(ako si kablovski) vec potrositenko je napisao/la:Ovo skidam tek sljedeci mjesec kad dobijem novih 5 giga downloada.A ti nam do tada kad skines sibni neki screen shot da parimo oci:)Seha je napisao/la:Evo i ja jedan dobar sa Rod Hutchinson - om "L"egendom (veliko L) saranskog ribolova ! Ribolov u Francuskoj!
-
- Književnik
Tare koristim kablovski.Jebiga skido nisam obraco paznju i 5 giga sam vec sjebao.A nisam znao za tih 5 dodatni.Znam da smanje brzinu i izbace mi upozorenje na mom akauntu da sam preletio limit znas vec kako
- tare
- Nobelovac
Da izbaci,al neam veze.Brzina sa regularnih 5 giga je 120 kb/s a sa dodatnih 5 kad predjes 32 kb/s.Prije je bilo 2 dodatna a od novembra 5.JA odma prosli mjesec navalio,potrosio 9,800 gbenko je napisao/la:Tare koristim kablovski.Jebiga skido nisam obraco paznju i 5 giga sam vec sjebao.A nisam znao za tih 5 dodatni.Znam da smanje brzinu i izbace mi upozorenje na mom akauntu da sam preletio limit znas vec kako
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja isto koristim kablovski sa 256 kbps speed ali ja nemam limita za download vjerovatno sto mi je komsija direktor kablovske TV a i da imam ne dostizem granicu nikada bar neprilazim 6-7 GB mjesecno download
Bistro
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja koristim državni i nemam nit' limita, a brzina mi najveća.
Šta ''š. narod plaća!
Šta ''š. narod plaća!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- tare
- Nobelovac
A kad ja pogledam u njemackoj kod jarana za 20 eura internet flat rate,brzina 5 mb/s,i besplatni i svi pozivi unutar njemacke.
A kod nas U zenci(navodim primjer) lik bez konkurencije,moze radit sta hoce,jer niko nece adsl,jer nevalja,moramo se j*****t sa 120 kb/s.
Senade kolika ti je brzinam,ako nije tajna
A kod nas U zenci(navodim primjer) lik bez konkurencije,moze radit sta hoce,jer niko nece adsl,jer nevalja,moramo se j*****t sa 120 kb/s.
Senade kolika ti je brzinam,ako nije tajna
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
1 mb.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- tare
- Nobelovac
ihh dobrasenad je napisao/la:1 mb.
ja sam inace po riboispovjesti sarandzija