[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Io5TJ5_6fRw[/youtube]
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Nije problem, Soha, vidio si iz ovog pokusaja da samo treba manji format slike, a neka ne bude preko ogranicenja u kb (sad se ne sjecam koliko je to, negdje oko 150 kb, ali pokusajte da budu sto manje memorije (oko 70 kb bi bilo OK))soha je napisao/la:izvini senade, ovo je moj prvi pokusaj uploada....drugi ce biti bolji
Ribar, ono se odnosilo na slike koje se uploaduju iz kompjutera direktno na forum (kao atachment), a ove slike preko nekog host servera (poput ovog "zaslike" ili imagesack) nije bitno kolike su jer one ne opterećuju stranicu.Kod njih samo pazite na njenu veličinu (mjere) da se uklopi u forum, da ne bude preširoka.Ko_fol_ribar je napisao/la:....PS2: nadam se da nije preteska slika ?.....
soha je napisao/la:kolko moja skromna intelektualna snaga skonta, (čito sam izmedju redova), ipak je kao krajnja varijanta bolji rod pod od tri poda....informacija za ko_fol_ribar...SPRO rod pod onaj koji si htio da kupis ima trenutno u Doboju i firmi LORIS, danas sam se cuo sa njima i cijena je 110 KM, sto po meni i i nije puno... jer ipak sluzi svojoj svrsi
Ko_fol_ribar je napisao/la:soha je napisao/la:kolko moja skromna intelektualna snaga skonta, (čito sam izmedju redova), ipak je kao krajnja varijanta bolji rod pod od tri poda....informacija za ko_fol_ribar...SPRO rod pod onaj koji si htio da kupis ima trenutno u Doboju i firmi LORIS, danas sam se cuo sa njima i cijena je 110 KM, sto po meni i i nije puno... jer ipak sluzi svojoj svrsi
Ma jok soha to ti je Spro rod pod Trooper, a onaj koji je meni zapao za oko je Spro Extreme i njega nema! Ovaj kod Bilje u Lorisu je Trooper i on kosta 110 km! Ovom Expertu je okvirna cijena negdje oko 125 km.
Evo taj sto je u Lorisu
A ovaj nemaju