Evo me Senade! Meni kompjuter da signal ko onom duhu iz carobne lampe, kad neko ima pitanje. Sala mala. Malo sam se vozao, i samo sam u prolazu kroz seher Chicago. Ljubuncica moram nazvati da organizujemo taj Bass izlet, a provirio sam mu slike i prelijepo je, ali slabo me put nanosi prema tamo, pa cu morati posebno. Tvoji su stapovi mrak za pocetak. Imas sve sto ti teba za suhu muhu (onaj gornji) i za streamere onaj dole, moze i za mladice. Ona snjura mi djeluje staro i uvrnuto, pa bih ti preporucio da je razmotas i pogledja jel' ispucala. Ako nije nabavi cleaner i conditioner, sredstva da se ocisti od prasine i popravi "klizavost" snjure. Neznam ima li dole recimo Scientific Angler ima jeftino pakovanje oba ta sredstva. Kad bi je mogao razvuci da se malo ispravi... Ne sekiraj se ako to ne proradi, ja cu te opremiti dzidzama kao dobrodoslicu u svijet ribolovne magije.... Tu mi se cini da ti fali "backing" to je da namotas upredeni konac ispod snjure sto daje daljinu, ako Bog da kad uhvatis neku za "potpis", i snjuru namotava u vecim krugovima, pa se manje "memorise" namotaj sa role na snjuri. Moras je "tvrdje namotati, je ovako je zaista labavo. Kad je podmazes vjezbaj mahanje pa da predjemo na ribolov vec jednom...
Donji mi se cini da je fiberglass i kao takav bi trebao biti znatno tezi od gornjega. Predvidjen je za teze snjure i nije ga lose imati u kombinaciji sa onim gore, koji je po meni odlican za nase uslove.
Bistro