Udruženje "Bistro BiH"
Moderator/ica:emin
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Trebali smo staviti lik zene na grb, onda bi se trokutic vec nekako i mogao smjestiti...
Bitno je da je proslo...
Bitno je da je proslo...
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Udruženje "Bistro BiH"
Cuj nemoze stecak? Doduse pod steckom je malo ko lovio ribu . Mislim ako ko moze prenijetti moju poruku tim sluzbama
Uglavnom kod nas "slatka"?
Uglavnom kod nas "slatka"?
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma bitno da je prošlo,sada smo registrovano udruženje a to što ta ženska nezna od kada Bosanci i Hercegovci love ribu to je normalno očekivati -trebamo je udat za ribolovca saznala bi mnoge stvari
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To je dobra ideja, ali kad prodje sezona. Koji bi se ribar sad zenio a pola godine cekao da vodostaj opadne...
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Haj sad Senade turi ovaj grb na stranicu udruzenja !
ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svasta njima nesto smeta ! Haj eto bar smo to priveli kraju.
- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
kad ce ta slatka ))) viseee
- JAFA_1967
- Početnik
- Pridružen/a:04 srp 2010, 09:13 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitam na osnivanju udruzenja i zelim sve naj naj u daljem radu...
Imati prijatelja velika je stvar a tek dvojcu....
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eto, definitivno, upisani smo u registar, sad mi sestra javi da je doslo iz ministarstva pravde.
Simptomaticno je da smo pod rednim brojem 999
U kontru smo i djavlu
Nek' je sa srećom!
Simptomaticno je da smo pod rednim brojem 999
U kontru smo i djavlu
Nek' je sa srećom!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Za vikend predlazem da se skupimo na forumu ili chatu i "proslavimo" zajedno
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Senade šalji zaduženja članovima
- montana
- Nobelovac
E pa drugovi clanovi, Bistro!!!!!!!!
Nemojte da chatujemo za vikend sam dole, a ima bolja metoda
Nemojte da chatujemo za vikend sam dole, a ima bolja metoda
- ZANDER
- Pravo piskaralo
- Kontakt:
Cestitke i sad ne koci nego daj da se uclanimo i da se to zalije ABg da na skupu
RIBAR SA UNE!
www.retols.org
Moj glas "za" za Zandin prijedlog! Ima li neko "protiv" ovog prijedloga?
Zadnja izmjena: montana, dana/u 16 srp 2010, 05:03, ukupno mijenjano 1 put.