stap za varalicarenje
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Štela
- Pridružen/a:17 sij 2007, 19:52 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Taj dan sam stavio zube taze....
Morao sam se slikati bez kacketa da oni dodju do izrazaja.
Inace taj dan se odzavao "Storm cup" na Boroviku i slabo su lovili.( natjecatelji naravno )
Onda ujutro je caki ulovio 2-cu a malo kasnije kad sam dosao ulovio sam dva komada samo da im pokazem kako ribe ima....

Morao sam se slikati bez kacketa da oni dodju do izrazaja.
Inace taj dan se odzavao "Storm cup" na Boroviku i slabo su lovili.( natjecatelji naravno )
Onda ujutro je caki ulovio 2-cu a malo kasnije kad sam dosao ulovio sam dva komada samo da im pokazem kako ribe ima....

- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: stap za varalicarenje
evo zlaja jel ovaj
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To je druže neka nova serija,prvi put vidim,meni se sviđa avid koji ima plutu na rukohvatu i tb: negdje do jedne unce tj. oko 30 gr. standarno je opremljen fuji opremom i crn,hajd naći ću negdje sliku
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
AKO MOZE??? JEDNA ZA LJUBITELJE SPORTEX-a 

Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ljepota, sve tri odmah za dušu zalijepe,pecam već dvije sezone sa jednim rasnim sportex-som ,malo je reći dobar štap...Ruba svi ribolovci koji pecaju sa ovim novim štapovima su prezadovoljni,neda bolan švabo fuša...
- ruba
- Nobelovac
JA ALES CLARRRR tako nekako ni slova nisam naucio njemacki za 4 god.nije sto sam glup vec sam rodjeni Bosanac

Ruba Vobleri
Uh dobrog heklanja blankova, a pogotovo sitni vez kod Kev-a. Ma ljepota i za vidjeti.
- adem93
- Piskaralo
- Lokacija:Srebrenik|Spionica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Au sto je ovaj carat spin dobar.hehe

- zlaja
- Nobelovac
A pogotovo novi boronac Ti-boron kad ga vidim krv mi se razblaži,ajde ruba jednu fotku ti-boronca postavi nek ga imamo pa makar u temi 

- ruba
- Nobelovac
eto zlaja i TiBoron
Ruba Vobleri
- ruba
- Nobelovac
ima i za nase sarandzije
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
Sve je počelo kad Mi Džafa veli poslati ću ti ja st.croix pa vidi i evo gledam i zagledam poklon od prijatelja. WILD RIWER 9,6 fast action tb: 3/8-1 1/4 oz. Štap je jako lijep,malo se trebam naviknuti na kratku dršku,veoma je brz i kad ga zatresem čitav proradi i isti moment se smiri bez oni amplituda ,okej znači može se napraviti brz štap a male tb.
Štap je baš za daleke zabačaje lagani varki tj. meni najdraži ljetni vobleraj.Hvala Džafa,Monty i svima koji su učestovali da ovaj ljepotan dođe do mene.Prijatelju sam uzvratio prijateljstvom pa mu naslikao ulje na platnu a kako će ono dođi u Usa to još treba da protabirimo...
Uglavnom ja prezadovoljan i već mu vidim namjenu,lagani vobleraj klena u ljetne akšame,a za twich sam isto preko jarana Ruska u nekim našim razmjenama ribo opreme nabavio avid na jednu uncu pa ću i njega predstaviti ovdje kada stigne do mene
Wild Riwer

Uploaded with ImageShack.us

Štap je baš za daleke zabačaje lagani varki tj. meni najdraži ljetni vobleraj.Hvala Džafa,Monty i svima koji su učestovali da ovaj ljepotan dođe do mene.Prijatelju sam uzvratio prijateljstvom pa mu naslikao ulje na platnu a kako će ono dođi u Usa to još treba da protabirimo...
Uglavnom ja prezadovoljan i već mu vidim namjenu,lagani vobleraj klena u ljetne akšame,a za twich sam isto preko jarana Ruska u nekim našim razmjenama ribo opreme nabavio avid na jednu uncu pa ću i njega predstaviti ovdje kada stigne do mene
Wild Riwer