koliko sam ja shvatio sav muhanati pribor je vrh , ova odjeća je pravi šminkeraj , ali što da ne ... Guma je jeftina i pristupačna i zbog toga se toliko dugo zadrzala na trzistu , jer svi si je mogu priuštiti, dok GoreTex teška partija ... Ovi kombinezoni od dizajna do same kvalitete i riješenja pojedinih problema stvarno su dovedene do savršenstva i svaka čast , mada bi ja to prije nazvao ribarskom odorom negeo isključivo mušičarskom, mušičari je najviše koriste al i nama varaličarima ništa nebi lošije stajala
Zezam se ... Iste jakne koristim tj. iste materijale koristim u alpinizmu bez dobre jakne od GereTexa i hlača nigdje nisi prispio , mada je na cijeni već godinama i ne opada , al što se tiče materala ne postoji dalje , nema kondenza , ispušta vani ,neda unutra itd . čak je i odrzavanje skupo specijalni detrdzenti i pranja , evo primejćujem da se i dosta motociklističke opreme radi od istog materijala , stvarno je našao široku primjenu .... Uglavnom ko god moze da izdvoji i da si priušti, naravno ako gazi po vodi, znači ne roštilj obala pivo i to

, neće se pokajati ....
(Ps. GoreTex je brend , to znam, al nakon toliko godina postao je sinonim pa sada i Mamut i Salewa i Artrix ... nazivamo goretexom ...