vrlo dobro rade... iako se to mozda ne bi reklo po izgledu

Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
@zlaja ne umanjujuci kvalitet fotografije niti kvalitet fotografa (nisam retrospektivno pratio ruskov fotografski rad) samo da dam svoj skromni doprinos ovoj fotki posto i sam volim fotografiju (amaterski)... kompozicija jeste dobra ali je fokus otisao na granu ispod/lijevo od muhe i bila bi mnogo efektnija da je fokus ostao na muhi, takodje fotka bi bila jos kvalitetnija da nije bilo ove grane u prvom planu koja je i sagorila dio fotke... svidja mi se kombinacija boja i sjene u pozadini... pozicija svjetlosnog izvora je dobra... obzirom da se ovo radilo u kucnoj radinosti bez polu/profi opreme (soft svjetla, kisobrani, folije, blicevi, itd.) - fotka je dobro odradjena...zlaja je napisao/la:Osim toga što je muha lovna vidim veliki napredak u Ruskovom fotografisanju,druže ova ti je kompozicijski dobra,onda meki pastelni kolorit pa izoštravanje sa bokeh detaljima i pravilnom oštrinom na glavnom objektu,dubina, perspektiva,jednom riječju odlična fotka.
jest, jest...i sve kontam da sam je izvrnuo k'o carapumontana je napisao/la:Nemoj tako. Kad bjelica uzme mokru muhu, a nisi primjetio, pa ponovo mahnes, leti kao katapultirana!![]()
Kaze ljetos jedan: "gledao sam maloprije kako bacas neke strimere..."
Ma mobil je pravo cudo - HTC HD2... Ima bolju kameru od moje rahmetli digitalne koja je ko fol imala nekih 12 miliona pixla itd...flyFishing je napisao/la:ako je fotkano mobitelom - svaka cast...
Jedan stapic dvojkica i da se umoris zamarajucirusko je napisao/la:@Angler... nisu "lopatare"... oko 15-tak cm u prosjeku... ima ih milion, ali samo su one sada prisutne u rijeci...