Caki
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 tra 2011, 13:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Caki
jedan stari,stari ribolovoac prije 2 dana mi je poklonio "CAKI"-ovu varalicu, sigurno jedna medju prvim napravljena i sigurno jedna od najboljih
, nemam sada ovde pa da slikamali sutra cu do radnje otic i uslikat je 

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Majstor, svaki put me bacis u depresiju. Nemam rijeci. 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Primjetim na oblicima, izradi, farbi jedan dobar napredak ali one pastrmske crvene tačkice naslikane kistom mi nekako draže, daju onu dozu neponovljivog ručnog rada...
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:13 kol 2009, 16:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zlaja necemo zapostaviti rucni rd, ovi dekori su narudba
pozdrav ribarcino
pozdrav ribarcino
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma znam majstore kad raja naručuje hoće da su bojene kao fabričke* , ja se bavim slikarstvom pa mi drago vidjeti vobler oslikan kistom...