Bio je red, kako me bilo klenulo ne daj Boze nikome ....
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac

hocel slika ako bog da@ldin je napisao/la:skinUo sam i ja "maler" ... valjda hhhhh dnas je izašao jedan somić slike i detalji slijede
Bio je red, kako me bilo klenulo ne daj Boze nikome ....

....bistro
....bistro 
 i još ovi majmuni od somova sto su nas čuturili neko vrijeme , pa vjerute da mi nije bilo ni do čega . I tako uglavnom to malo što ufatim slobodnog vremena provedem u pripremam za pecanje, štancam ove nove bakrene varalice ne radim po kalupu namjerno u principu sve imaju isti ili priblizno isti rad zavisno od mjesta kačenja moze se korigovati vibra na licu mjesta na vodi jednostavno promijeniš rupicu za kačenja isto tako i oblik i veličina cariraju ne patim trenutno od neke nano preciznosti neći više sada o tome sutra ćemo
 i još ovi majmuni od somova sto su nas čuturili neko vrijeme , pa vjerute da mi nije bilo ni do čega . I tako uglavnom to malo što ufatim slobodnog vremena provedem u pripremam za pecanje, štancam ove nove bakrene varalice ne radim po kalupu namjerno u principu sve imaju isti ili priblizno isti rad zavisno od mjesta kačenja moze se korigovati vibra na licu mjesta na vodi jednostavno promijeniš rupicu za kačenja isto tako i oblik i veličina cariraju ne patim trenutno od neke nano preciznosti neći više sada o tome sutra ćemo  ... uglavnom Zlaji taćke trebaju tih varki  kad pecamo
 ... uglavnom Zlaji taćke trebaju tih varki  kad pecamo   ( Druze sory moram malo
 ( Druze sory moram malo   ) šalim se normalno jest malo baxuz al šta'š BISTRO ...
 ) šalim se normalno jest malo baxuz al šta'š BISTRO ... )   fiksir
  )   fiksir   šta je to
 šta je to   ...šala mala prebacio sam fotke sa kumovog tel. koji je priča za sebe slikao je to sa sigurne udaljenosti , uteče čovjek , ja galamim de mi pomozi, a on se bjegane ufatio
 ...šala mala prebacio sam fotke sa kumovog tel. koji je priča za sebe slikao je to sa sigurne udaljenosti , uteče čovjek , ja galamim de mi pomozi, a on se bjegane ufatio  
 ..
..