RAPALA
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bravo Ruba ,legendo,slazes ih ,ko drva,samo naprjed,puni se pano,polako ali sigurno pozdrav bistro
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: RAPALA
da veci 10cm a manji 8cm.elcha je napisao/la:ovi veci su 10-tke, ostali 8-ice?
pozdrav.
eldar samo polako i sigurno hehe
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Gledajući Eldarove ulove na rapala jsr većina nas se zainteresovala na jaransku preporuku od našeg Eldara...ja se sjetih da sam te modele nekad kupovao u Zagrebu i da su bili tada abnormalno skupi za jedan klenaroški mamac...da,da klenaroški jer Eldar jaranski preporučuje peticu a ja opet nabavio četvorke, šta ćeš kad volim lagani spin-meni četvorka za moje pecanje taman.
Evo par zapažanja sa tri pecanja i davanje dobre minutaže- jako dobar izbačaj za mali vobler,baš ono da preleti zonu, vobler je suspend ostaje u sloju i veoma polako izranja ako nešto volim kod voblera to je usporeno propadanje ili izranjanje,plivajuće baš ne gotivim ali o tom drugom prilikom. Izražena vibracija ali ne krupna -onako baš taman za klena i bolena, zbog malo većeg kljuna voli zaroniti pa čak i preko metra,jako dobro radi na nizvodnu vuču jer poširok kljun dobro zahvata vodu i nizvodna vožnja ne treba baš da bude brza da bi vobler dobro radio. Uzvodno i ukoso je milina jer taj isti malo širi i duži kljun omogućuje da mogu voziti vobler ultra polako a on ima dobru vibraciju. Twich se može raditi i imati uspješne napade ali traži zbog male mase i većeg kljuna što sitnije cimanje vršicom jer inače na normalan trzaj zbog većeg otpora površine kljuna ne bude to-to al kažem može samo polako i sitno...
Na tri pecanja preko 20 klenova i jedan bolen je reklo da je četvorka okej, evo par sličica

Uploaded with ImageShack.us

Evo par zapažanja sa tri pecanja i davanje dobre minutaže- jako dobar izbačaj za mali vobler,baš ono da preleti zonu, vobler je suspend ostaje u sloju i veoma polako izranja ako nešto volim kod voblera to je usporeno propadanje ili izranjanje,plivajuće baš ne gotivim ali o tom drugom prilikom. Izražena vibracija ali ne krupna -onako baš taman za klena i bolena, zbog malo većeg kljuna voli zaroniti pa čak i preko metra,jako dobro radi na nizvodnu vuču jer poširok kljun dobro zahvata vodu i nizvodna vožnja ne treba baš da bude brza da bi vobler dobro radio. Uzvodno i ukoso je milina jer taj isti malo širi i duži kljun omogućuje da mogu voziti vobler ultra polako a on ima dobru vibraciju. Twich se može raditi i imati uspješne napade ali traži zbog male mase i većeg kljuna što sitnije cimanje vršicom jer inače na normalan trzaj zbog većeg otpora površine kljuna ne bude to-to al kažem može samo polako i sitno...
Na tri pecanja preko 20 klenova i jedan bolen je reklo da je četvorka okej, evo par sličica

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Meni i na peticu redovno lupaju dok ganjam soma...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Da petica za dublju vodu odlična i ultra polako...milina...sedmica traži jaku ruku zbog ogromnog kljuna...ćejf kao da zamaraš ribu 

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mozel se buco sa njima loviti twicanjem,jer bas mi sve svidja kako rade dok twicas,pa pretpostavljam da moze???
- zlaja
- Nobelovac
Nesmijem Tare ništa reć ...pusti dok još malo pecam, velik otpor ne prokliže nego se...nemam izraz...zgrbi* recimo...
Nemogu izdrzattare je napisao/la:Mozel se buco sa njima loviti twicanjem,jer bas mi sve svidja kako rade dok twicas,pa pretpostavljam da moze???

- zlaja
- Nobelovac
A zašto Borise? suspend vobleri su pravljeni namjenski za twich -jerk tehniku, taj tvoj česti cinični mi malo ide na ...
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Suspend idt. ide ali sa JSR mislim da je nemoj dzaba ja sam vec 6 komada posijo na bosni taj samo ide dole na dubinama do 5m sam ih gubio ,ali u ostalom pokusajte ali moje misljenje je nemoj dzaba imas Tare X rapove za to si ih i uzeo nemas potrebe sad nesto izmisljat,bistro

Bistro
Ajd, znam da ce te pomislit da je ovo, ono..
Ali iskreno smijesno mi je to sto polemisete o necemu sto nema potrebe.
Zna se za sta je namjenjen JSR i kako se vodi, al i to je nebitno vec mi smijesno to sto uvijek izmisljate nesto sto se zna vec odavno, malo proguglas i vidis, ako vec nemas priliku skontat na vodi ili da ti neko pokaze, ali jos sve na to je ona pomisao lov klena i bucova, pa moram se odvalit smijat bolan, jednostavno moram.
Ali iskreno smijesno mi je to sto polemisete o necemu sto nema potrebe.
Zna se za sta je namjenjen JSR i kako se vodi, al i to je nebitno vec mi smijesno to sto uvijek izmisljate nesto sto se zna vec odavno, malo proguglas i vidis, ako vec nemas priliku skontat na vodi ili da ti neko pokaze, ali jos sve na to je ona pomisao lov klena i bucova, pa moram se odvalit smijat bolan, jednostavno moram.

- zlaja
- Nobelovac
Borise proguglaj ti malo pa vidi , evo pogledaj da rapalin čovjek čak i preporučuje više vrsta prezentacija
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ehaYrB9gQvI[/youtube]
Na ovom forumu bolan sve je okej, opusti se
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ehaYrB9gQvI[/youtube]
Na ovom forumu bolan sve je okej, opusti se

ruba ne kontam?
Zlaja, sve ja to ok, al ja govorim za nase uslove i nase ribe!
Ovaj twicha u mirnoj vodi (ovo je vise reklama nego ucinkovitost), a kod nas se JSR pokazao kao totalni promasaj za mirnu vodu. Eventualno se moze voditi na stop varijantu, dok pravi twich nema veze s vezom.
P.S. Rapalin covjek sto preporucuje okaci macku o rep. Moraju nesto preporucivat da ima vise funkcija varka kako bi prodali, a i na kraju krajeva uvijek se preporucuje voditi razlicito svaku varku..
Izmislili smo toplu vodu, varalice treba voditi razlicito, pa moram se bolan smijat
Zlaja, sve ja to ok, al ja govorim za nase uslove i nase ribe!
Ovaj twicha u mirnoj vodi (ovo je vise reklama nego ucinkovitost), a kod nas se JSR pokazao kao totalni promasaj za mirnu vodu. Eventualno se moze voditi na stop varijantu, dok pravi twich nema veze s vezom.
P.S. Rapalin covjek sto preporucuje okaci macku o rep. Moraju nesto preporucivat da ima vise funkcija varka kako bi prodali, a i na kraju krajeva uvijek se preporucuje voditi razlicito svaku varku..
Izmislili smo toplu vodu, varalice treba voditi razlicito, pa moram se bolan smijat