Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Care ako si me danas vidio kod Modraca volio bi da mi posaljes sliku, jer ja sam ti danas bio cijeli dan u stanu u Malmöu, u Svedskoj... i lijecio gripu... a pravo bi mi bilo drago da sam bio na ModracuBcRich je napisao/la:i ja danas bio na modracu ,ulovio 5 bucica,po pola kile,svi vraceni,,, ali tukli su pravo neslika nista,,,,drugi put,,, ponio 38gr-ca,,,,malo cejfio hiihihi,,,,vidio sam te danas Rusko,,,,to si ti,,,,,ja sam bio ukod camaca hihiihi....
Mensur je sad clan i BIH foruma...nema gdje me nema sad..Zelim da se zahvalim zlaji na cestitci i pozdrav svim ribarima...Bistrozlaja je napisao/la:Rusko jel na umjetni mamac i jel mensur član Bistro BIH foruma ?
Hvala Rusko...pozzzrusko je napisao/la:Evo kolega Mensur je danas na Facebook postavio sliku jednog svjeze ulovljenog sa Modrackog jezera:
hvala zlaja!zlaja je napisao/la:Mensure dobro nam došao i Bistro,otvorio si sezonu 2012.
Hvala lijepa!Seha je napisao/la:Lijepa slika. Bistro i dobro nam dosao
znaci imamo i dokaz da sam vidjen na modracu...bas fino...necete vjerovati jucer sam dobio odma komentar na facebook-u na moju sliku jeli u mrezu ili na udicu uhvacen eto kakvi su nasi ljudi i nas mentalitet...drago mi je sto sam odrastao u Austriji i sto znam sta je zakon i drago mi je sto se drzim svih zakona nije bitno u kojoj sam zemlji...Pozdrav svima.. ah ja bcrich da se nezoves eldar slucajno ako si bio kod camaca?rusko je napisao/la:Care ako si me danas vidio kod Modraca volio bi da mi posaljes sliku, jer ja sam ti danas bio cijeli dan u stanu u Malmöu, u Svedskoj... i lijecio gripu... a pravo bi mi bilo drago da sam bio na ModracuBcRich je napisao/la:i ja danas bio na modracu ,ulovio 5 bucica,po pola kile,svi vraceni,,, ali tukli su pravo neslika nista,,,,drugi put,,, ponio 38gr-ca,,,,malo cejfio hiihihi,,,,vidio sam te danas Rusko,,,,to si ti,,,,,ja sam bio ukod camaca hihiihi....![]()
Malo zeze, buraz... razumljivo je... Lik na slici je moj prijatelj, ne ja...